Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftpresentasjoner.

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

FOKUS

Teknologiporten FOKUS er en miljørettet del av organisasjonen.

Trykk for å lese om vår miljø- og samfunnsansvarlige gruppe!

Søk Her!

Her kan du også lese mer om de ulike stillingene i Teknologiporten.

Trykk for å søke stilling i Teknologiporten!

ANDRE

02
Sep

Statkraft er Europas største produsent av fornybar energi. Vi produserer vannkraft, vindkraft, gasskraft og fjernvarme fra 403 kraftverk i 14 land, og er en global markedsaktør innen energihandel. Statkraft utvikler også flere nye vannkraftverk og vindparker i Europa, Asia, Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Afrika. Vi arbeider aktivt med forskning og forretningsutvikling, og investerer årlig over 10 mrd kroner – alt til fornybar energi.


Det blir satt opp busser fra Gløshaugen, ved hovedbygget, og ned til Graffi Nordre kl 17:10.

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonen.

This presentation will be held in Norwegian.

03
Sep

Schlumberger har gleden av å invitere fem jenter ved linjene Marin, Produktutvikling og produksjon, I&IKT, Petroleumsfag og Tekniske geofag til Paris 20.-22. september 2015.

Søndag 20.september er det avreise fra Trondheim for de heldige vinnerne til Paris, hvor de skal bo i herskapelige omgivelser like utenfor den franske hovedstaden. Mandag blir det besøk til Schlumbergers European Learning Center, hvor de får et innblikk i hva Schlumberger har å tilby som arbeidsgiver.

Tirsdag går turen til La Defénse i Paris for å besøke Schlumbergers hovedkontor. Det blir en tettpakket, lærerik, og ikke minst morsom dag, hvor vinnerne blant annet får møte Cathrine MacGregor som er Schlumberger President for Europa og Afrika.

Alt du trenger å gjøre er å sende en søknad med en liten tekst om deg selv og hvorfor du har lyst til å bli med til Paris.

Frist: Torsdag 3. september, kl. 12.00.
Alle søknader vil bli vurdert uansett om du får plass på arrangementet eller ikke. De heldige vinnerne vil bli annonsert på bedriftspresentasjonen til Schlumberger 10.september.

07
Sep

FMC Technologies is a leading global provider of technology solutions for the energy industry. FMC Technologies designs, manufactures and services technologically sophisticated systems and products such as subsea production and processing systems, surface wellhead systems, high pressure fluid control equipment, measurement solutions, and marine loading systems for the oil and gas industry. The company has approximately 20 000 employees and operates 24 production facilities in 14 countries.

Bus from hovedbygget to Graffi Nordre at 17.00. If you do not take the bus, please meet 15 minutes before the presentation, the doors will be closed at 17:30. There will be served burger and fries after the presentation. The presentation will be held in English. Registration is done via www.teknologiporten.no

08
Sep

The Boston Consulting Group (BCG) er et globalt konsulentselskap som er ledende innen strategisk rådgivning. Vårt mål er å hjelpe våre klienter med å skape og opprettholde konkurransefordeler.

I BCG vil du få enestående muligheter til å arbeide med toppledelsen i de største selskapene om de viktigste utfordringene de står overfor. Med 81 kontorer fordelt på 45 land har BCG stor global erfaring, og det åpner for mange internasjonale muligheter både i korte og lengre perioder. Vårt kontor i Oslo er i kraftig vekst, og vi er i dag ca 95 konsulenter fra ulike land og fagbakgrunner.

Det vil settes opp busser fra hovedbygget på Gløshaugen som kjører ned til Ravnkloa. Der står det båter klare, som tar dere med videre til idylliske Munkholmen.

Bussene går 1700 fra hovedbygget. Møt opp i god tid før dette. Her er det viktig å være presis, slik at både busser og båter kan gå når de skal.

09
Sep

Brunvoll AS er en ledende produsent av thrustersystemer for manøvrering av avanserte skip. Bedriften har høy eksportandel og meget god soliditet. Våre verdier er pålitelig, målrettet og innovativ. Bedriften har i overkant av 330 medarbeidere, og hadde en omsetning på ca 827 MNOK i 2014. All egenproduksjon foregår ved bedriftens moderne produksjonsanlegg i Molde. Våren 2016 flytter vi inn i nytt hovedkontor på Årø i Molde og hele virksomheten samles på ett sted. Bedriften er nært knyttet til den maritime klyngen på Nord-Vestlandet.


Det blir satt opp busser fra Gløshaugen, ved hovedbygget, og ned til Graffi Nordre kl 17:40.

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonen.

This presentation will be held in Norwegian.

10
Sep

Schlumberger is the leading oilfield service provider trusted to deliver superior results and improved E&P performance for oil and gas companies around the world. From the wellsite to our global connectivity centers and our R&D facilities worldwide, we employ around 80 000 people working in 80 countries to opimize customer service in a safe and environmentally sound manner.

Velkommen til jentekveld med Schlumberger! Dette er et arrangement kun for jenter hvor det vil bli holdt ulike presentasjoner av ansatte i Schlumberger.
Etter bespisning vil det bli annonsert hvilke fem jenter som får bli med til Paris 20-22 september. Vinnerne vil være basert på søknadene.

Vennligst møt 15 minutter før presentasjonen starter. Dørene vil bli stengt presis kl 17.00. Buss fra hovedbygget til Graffi Midtbyen kl 19.00. Det vil blir servert "Grillfest" på Graffi.
Presentasjonen vil bli holdt på norsk. Registrer deg på www.teknologiporten.no

14
Sep

ConocoPhillips er verdens største uavhengige lete- og utvinningsselskap, basert på produksjon og påviste reserver. Hovedkontoret er i Houston, Texas, og selskapet har virksomhet i 27 land.
Virksomheten i Norge ledes fra selskapets kontor i Tananger utenfor Stavanger. ConocoPhillips er en av de største utenlandske operatørselskapene på norsk sokkel. Selskapet er operatør for feltene i Ekofisk-området og har eierandeler i felter som Heidrun, Visund, Oseberg, Grane, Troll og Alvheim.
I tillegg er vi operatør for en lisens og har eierandeler i ytterligere fire lisenser i Barentshavet.

Vårt graduate-program: Nyutdannede med master-grad kan tiltre vårt graduate-program. I de første to årene (1 år for Finans, HR , HMS og IT) veksles det mellom oppdrag i forskjellige avdelinger.
Sommerprosjekt: For tredje- og fjerdeårsstudenter er det mulig å ta del i vårt sommerprosjekt. Du vil da bli tildelt arbeidsoppgaver som er viktige for bedriften å få gjennomført, samt at disse oppgavene vil værerelevante for dine studier.
Master-oppgaver: ConocoPhillips tilbyr sisteårsstudenter mulighet til å skrive master-oppgaver.

21
Sep

DNV GLs mål er å sikre liv, verdier og miljøet. Drevet fram av dette målet gjør DNV GL det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i deres virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer.

22
Sep

Kvelden byr på bedriftspresentasjoner fra forskningsbedrifter, oppdrettsselskaper, leverandører og et rådgivende selskap. Etter presentasjonene blir det servert sushi, og studentene får muligheten til å møte akvakulturbedrifter på stand i samme lokale.

Aktuelle bedrifter:
AkvaGroup
SalMar
SINTEF Fiskeri og Havbruk
Aqualine
Rambøll
EWOS
AquaGen

Vi går sammen fra Jernbanestasjonen kl 1710

23
Sep

23
Sep

IN SEARCH OF ADVENTURERS
In search of remarkable graduates
As we strive to help sustainably meet the world’s growing demand for energy, at Shell we are constantly in search of graduates with the distinctive qualities we know we need to succeed. So if you want to challenge yourself and explore new ways of thinking and working, discover what you could achieve on the Shell Graduate Programme.
Find out more at shell.com/graduates

24
Sep

Informasjon kommer.

28
Sep

29
Sep

15
Oct

20
Oct

29
Oct

03
Nov

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER
DNV GL logo