Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftpresentasjoner.

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

Stillingsannonser

Søker du jobb? Se stillingsannonsene våre!

Trykk for å se stillingsannonser!

Søk her!

Her kan du også lese mer om de ulike stillingene i Teknologiporten.

Trykk for å lese mer om Teknologiporten!

ANDRE

24
Aug

Studerer du industriell økonomi?

Nova ser etter 16 dyktige ind.økere for å delta på høstens første event – Nova Indøk Challenge! 

Accenture og Swedbank er klare til å bli kjent med deg, og se hvordan du løser utfordrende oppgaver fra arbeidslivet. Dette er en perfekt anledning til å utvikle dine evner i caseløsning, samt få en unik mulighet til på bli bedre kjent med disse to selskapene. Det blir en intensiv dag fylt med case og gruppearbeid, men som vanlig vil vi også ha tid til mat og mingling.

Dette er kanskje den beste måten å forberede seg til caseintervjuer på, ettersom du får praktisk trening i å løse case samt konkrete tilbakemeldinger fra bedriftsrepresentanter som kjenner fagfeltet godt. 

Dato: Onsdag 24. august 2016

Tidspunkt: 09.00-21.00

Sted: TBA

By: Oslo

PåmeldingMeld deg på her!

Reisekostnader dekkes opptill kr. 1000,-. 

NB: Påmelding via lenken over.

05
Sep

Har du lyst til å prøve deg som trainee i Norges vakreste by? 

TIM kommer til Trondheim for å fortelle om hvilke muligheter som finnes i Molde og hvordan det er å være trainee i TIM.

Vi gleder oss til å se dere!

Hilsen oss i TIM

Hjemmeside

07
Sep

Har du lyst til å komme i tettere kontakt med selskaper og lære om spennende karrrieremuligheter? Den 7. september kan du få sjansen til nettopp dette! Karrierenettverket Nova arrangerer et Høstforum med selskapene Acando, Avinor, L’Oréal, Coca-Cola Enterprises, Nordea, KPMG, Swedbank, Gjensidige og mnemonic. Dagen vil bestå av workshops med to selskaper, et foredrag av to unge ledere, og annet sosialt utover dagen. Dette er også en anledning til å bli kjent med andre studenter på tvers av skoler og utdanningsretninger. Arrangementet holdes hos Nordea i Oslo, den 7. september fra klokken 12.00 til 20.00. 

Søk om å få en plass på arrangementet ved å sende inn CV og karakterutskrifter til nora.thommessen@nova.com. Skriv gjerne også et par setninger om hvilke 2-4 selskaper du er mest interessert i å møte i workshop.

Reisekostnader dekkes opptil kr. 1000,-

07
Sep

Schlumberger is the world's leading provider of technology for reservoir characterization, drilling, production, and processing to the oil and gas industry. Working in more than 85 countries and employing approximately 100,000 people who represent over 140 nationalities, Schlumberger supplies the industry's most comprehensive range of products and services, from exploration through production and integrated pore-to-pipeline solutions for hydrocarbon recovery that optimize reservoir performance

12
Sep

Holte Consulting er et norsk konsulenthus (etablert i 1977) lokalisert sentralt i Oslo. Vår hovedtyngde per i dag er innenfor IT og telekommunikasjon. Vi jobber med en stor bredde av prosjekter for landets største offentlige og private organisasjoner. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse jobber vi mot vår visjon: bare vellykkede prosjekter.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og tilbyr også i år et gratis mini-kurs i en av verdens mest anerkjente metoder innen prosjektledelse, PRINCE2®. Kurset gir deg kunnskap om hvordan man kan jobbe på tvers av oppgaver og mennesker, og er anvendelig i mange arbeidssituasjoner.

Gjennomføring

•Mini-kurs i PRINCE2 ®: 2 timer
•Eksamen: 1 time
•Det vil bli matservering før eksamen og mulighet for mingling utover kvelden

 

14
Sep

Wintershall Norge er et selskap med fokus på leting, utbygging og produksjon av olje og gass. Vi er en av de ledende operatørene på norsk kontinentalsokkel med ekspertise innenfor leting, boring, feltutbygging, produksjonsdrift og forretningsutvikling.

21
Sep

Statkraft er Europas største produsent av fornybar energi. De produserer vannkraft, vindkraft, gasskraft og fjernvarme fra 403 kraftverk i 14 land, og er en global markedsaktør innen energihandel. Statkraft utvikler også flere nye vannkraftverk og vindparker i Europa, Asia, Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Afrika. De arbeider aktivt med forskning og forretningsutvikling, og investerer årlig over 10 mrd kroner – alt til fornybar energi.

22
Sep

I samarbeid med Teknologiporten og Volvox & alkymisten inviterer bedriftsklyngen akvARENA til HAV 16 – treffpunkt næring og student.

Dette er et kveldsarrangement hvor studenter får muligheten til å møte noen av Norges ledende oppdrettsbedrifter, teknologileverandører og forskningsinstitusjoner. Etter presentasjonene blir det servert sushi og muligheter for å få møte bedriftsrepresentantene.

Noen av bedriftene som deltar er SalMar, SINTEF og AKVA group.

28
Sep

Brunvoll AS er en ledende produsent av thrustersystemer for manøvrering av avanserte skip. Bedriften har høy eksportandel og meget god soliditet. Våre verdier er pålitelig, målrettet og innovativ. Bedriften har i overkant av 330 medarbeidere, og hadde en omsetning på ca 827 MNOK i 2014. All egenproduksjon foregår ved bedriftens moderne produksjonsanlegg i Molde. Våren 2016 flytter vi inn i nytt hovedkontor på Årø i Molde og hele virksomheten samles på ett sted. Bedriften er nært knyttet til den maritime klyngen på Nord-Vestlandet. 

 

 

29
Sep

03
Okt

Mer info kommer

04
Okt

Jernbaneverket er et norsk forvaltningsorgan underlagt Samferdselsdepartementet, med ansvar for norsk jernbanes infrastruktur, en del stasjonsbygninger og drift av jernbaneanleggene for øvrig.

06
Okt

Miljørettet karrieredag

11
Okt

13
Okt

19
Okt