DNV GL

Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftspresentasjoner for NTNU-studenter.

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

ALLE ARRANGEMENTER

25
Jan

Om arrangementet

Vi er stolte av å knekke i gang årets sesong for bedriftspresentasjoner sammen med vår hovedsamarbeidspartner DNV GL!

Du skal få muligheten til å bli kjent med bedriften på en ny måte, og DNV GL  skal dele med oss hvordan de jobber med spennende og utfordrende innovative prosjekter innenfor digitalisering. 

Hvis du er interessert i DNV GL, eller i å høre om hvordan et av Norges største selskaper jobber med digitalisering, anbefaler vi dere å melde dere på. 

Etter presentasjonen busses deltakere ned til sentrum, hvor Tulla Fischers beryktede gode mat serveres. Gi beskjed om allergier til ansvarlig v/ tone.dale@teknologiporten.no

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonens start. Dørene stenges 17.30 presis. 

Om DNV GL

DNV GLs mål er å sikre liv, verdier og miljøet. Drevet fram av dette målet gjør DNV GL det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i deres virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer.

Les mer om DNV GLs virksomhet på www.dnvgl.no

Velkommen!

26
Jan

 

PÅMELDING PÅ FRAMTIDSFYLKET:


https://www.framtidsfylket.no/trondheim-26-januar-2016/

Påmelding er åpen!


Møt din framtidige arbeidsgjevar på Framtidsfylket Karrieremesse i Trondheim 26. januar 2017 på Scandic Lerkendal.

Program

  • Møt traineebedrifter
  • Møt bedrifter frå Sogn og Fjordane
  • Underhaldning med Line Dybedal
  • Lett servering

Desse bedriftene er påmeldt så langt:

https://www.framtidsfylket.no/

Om bedriften:

Framtidsfylket er Sogn og Fjordane si eiga merkevare for jobb og rekruttering, og omfattar i dag portalen framtidsfylket.no, Framtidsfylket Trainee og Framtidsfylket Karrieremesser.

Sogn og Fjordane har eit stort mangfald av spennande arbeidsplassar. Målet til Framtidsfylket er å synleggjere mulegheitene betre for alle som er interessert i ein fagleg interessant jobb i  fylket.

30
Jan

Om arrangementet:

Venligst møt opp presis 17.00. Dørene stenges 17:15. 

Nammo holder en presentasjon 17:15. Er du interessert i avansert forsvar og romfartsteknologi, eller å høre om hvordan et stort internasjonalt selskap jobber med utviklingen av avansert teknologi? Da anbefaler jeg deg å melde deg på denne presentasjonen. 

Etter presentasjonen busses deltakere ned til Graffi Grill solsiden der det blir servert burgere. 

 

Om bedriften:

Nammo Gruppen er et internasjonalt selskap innen avansert forsvar og romfartsteknologi. Selskapet har høy kompetanse i alle ledd fra utvikling, design, testing og produksjon til salg og distribusjon. Hovedkontoret ligger på Raufoss og selskapet har 2100 ansatte fordelt på 12 land.

01
Feb

AF Gruppen kommer med konsernsjef, Morten Grongstad og noen yngre ledere. De ønsker å vise hvordan det er å jobbe i AF, og hvordan en reel arbeidshverdag er. De skal vise hvilke muligheter som finnes og fortelle om spennende prosjekter.

Etter presentasjonen blir det bespisning i Hangaren, hvor det blir servert tapas.

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonen. Dørene stenges 1715.

Om bedriften:

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

08
Feb

Bedriftspresentasjon med Multiconsult, hit kommer Administrerende direktør Christian N. Madsen m. fler.
Etter presentasjonen blir det servert burger på Eld Restaurant og Bar.

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonen. Dørene stenges 1700.

 

Om bedriften:

Multiconsult rangeres som en av Norges aller mest attraktive arbeidsgiver blant teknologer. Selskapet er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2100 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Les mer om Multiconsult på www.multiconsult.no

09
Feb

Mer informasjon om påmelding og lignende kommer straks. Følg med! 

Møt følgende bedrifter i årets utgave av Prospective:
DNV GL, BCG, Accenture, Multiconsult, The Future Group, Yara, Cisco og COWI

Prospective er et karrierearrangement som setter fokus på den fremtiden studentene ved NTNU skal møte. Med fokus på teknologi og samfunnsansvar skal dagen belyse hva som kreves av oss fremover for å utvikle morgendagens løsninger på fremtidens utfordringer. Dagen består av en rekke relevante foredrag, kurs, seminarer, casekonkurranser, paneldebatter og lignende, og skal skape engasjement rundt temaet innovasjon og nyskapning, samt bidra til å inspirere deltakende studenter til å fortsette studiene. 

Ved å delta på arrangementet får du et innblikk i hvilke muligheter som finnes i fremtidens teknologimarked, samt hvordan næringslivet arbeider med innovasjon og modernisering for å omstille seg etter fremtidens utfordringer. Kanskje hører du om et spennende konsept du har lyst til å vie ingeniørkarrieren din til?

DAGSPROGRAM

09.15 - 10.00 Frokostforedrag
Auditorium R2, Realfagsbygget

Bli med på et spennende foredrag om hva en kjent næringslivsprofil mener om fremtidens utfordringer og hva som kreves av oss i tiden fremover. Følg med for å finne ut av hvem denne næringslivsprofilen er!

Det serveres frokost og kaffe til alle deltakende studenter.

12.15 - 14.00 TP-talks 
Auditorium ??, Realfagsbygget

«TP Talks» er Prospectives ekvivalent til det verdenskjente konseptet TED Talks.
Vi ønsker å gi studentene en smakebit på fremtidsrettede løsninger på teknologiske utfordringer. Hver bedrift får ca. 10 minutter til å presentere sine produkter, ideer eller prosjekter. En gyllen mulighet for bedriftene å vise seg fra sin mest interessante og spennende side, og imponere studentene ved Gløshaugen med fremtidsrettede ingeniørprosjekter. 

Her vil DNV GL, BCG, Accenture, Multiconsult, The Future Group, Yara, Cisco og COWI presentere sine løsninger på morgendagens problemer!

14.15 - 15.00 Kurs med Visindi og Retro
Grupperom R10, Realfagsbygget

Har du lyst til å knekke intervjukoden? Kl. 14.15 kommer Visindi, et av nordens ledende byråer innen headhunting av ledere, for å lære deg triksene for hvordan du lykkes i en intervjuprosess. Retro blir også med for å lære deg hvordan du skal kle deg riktig på intervjuet.

KVELDSPROGRAM
Fra kl. 16.15, Banksalen 

Bli med på en storartet casekonkurranse med fremtidens hverdag som tema! Meld på ditt lag på opptil 5 personer, og kjemp dere gjennom en rekke utfordringer i et fremtidsrettet scenario. I tillegg kommer Andreas Wahl, kjent fra NRKs “Folkeopplysningen”, for å holde et inspirerende foredrag! 

16.15 - Dørene åpnes

17.00 - Foredrag ved Andreas Wahl

18.00 - Caseoppgaven startes

21.15 - Middag (3-retters)


Mer informasjon på kommer straks! 

10
Feb

Vil du være med å forme fremtiden? Keen på 40 000 kr og lønnet internship på DNBs Digital Floor? Samle sammen ditt drømmelag bestående av 2-4 personer, og merk helgen 10. - 12. februar i kalenderen!

Med DNB Digital Challenge inviterer DNB studenter til å utvikle fremtidens bankkonsepter. Konkurransen går over helgen 10.-12. februar. DNB stiller med inspirasjon, faglig støtte og veiledning underveis, i tillegg til gratis mat og drikke. Er idéen deres god nok, blir internasjonal finale på DNBs hovedkontor i Oslo 13. februar. Vinnerlaget stikker av med 40 000 kroner og en betalt prosjektperiode for å videreutvikle idéen. Andre og tredje plassen får også premie, og det er muligheter for internship.

NB: Påmeldingen er åpen og foregår gjennom DNB sin nettside. Påmeldingsfrist er 02.02.2017, vær rask det er begrenset med plasser!

PÅMELDING

16
Feb

Haugesundregionen inviterer til en spennende karrierekveld i Realfagskantinen. De ønsker å fortelle deg hvordan det er, og hvilke muligheter du har i regionen. Hit kommer mange spennede bedrifter for vise hva næringslivet har å by på. 

Bedriftene vil stå på stand i Realfagskantina, og det vi bli servert buffet med varme retter.

 

Om bedriften:

Benytt sjansen til å møte næringslivet, knytte kontakter og oppdatere deg på jobbmuligheter og annet som skjer i Haugesundregionen. Haugesundregionen ligger sentralt plassert på Vestlandet, mellom Bergen og Stavanger med ca 150.000 innbyggere. Her er det jobb å finne i mange bransjer. Vi trenger hvert et hode og hjelper deg/dere gjerne med å komme på plass eller finne jobb. For mer informasjon sjekk www.haugesundregionen.no. Visste du at…. Haugesundregionen har en særdeles sterk posisjon og bred erfaring fra olje og gass industrien. Her er mange aktører i denne klyngen som leverer spesialiserte tjenester på høyeste internasjonalt nivå. Vi har en flott Høyskole som samarbeider tett med næringslivet om forskning og utvikling. Handelsomsetningen per hode her er blant landets høyeste. Vi har et maritimt cluster som ruver i internasjonal målestokk, og et innovasjonsmiljø som gir oss tet posisjon i industriell nyskapning. Hørt om Ølensvåg? Den lille bygda en knapp time øst for Haugesund er et av landets mest industristerke bygdemiljøer.

02
Mar

 

Torsdag 2. mars kliner vi i Teknologiporten til sammen med vår hovedsamarbeidspartner DNV GL og arrangerer DNV GL Opportunity Day i Storsalen i Samfundet. For fjerde år på rad gir vi studentene på Gløshaugen en eksklusiv mulighet til å være med på en dag spekket med faglige utfordringer, spennende caseoppgaver og interessante foredrag. 

Hovedtemaene for dagen er bærekraftenergi ogmiljø. Men slapp av, problemstillingene blir mer konkrete enn som så. Sammen med andre engasjerte studenter, jobber du i team for å finne løsninger på problemer knyttet til disse hovedtemaene.

Supplert med relevante foredrag, nyttige innføringer i teamarbeid og presentasjonsteknikk, samt kreative og morsomme aktiviteter, blir dette et omfattende heldagsarrangement du ikke vil gå glipp av. Ikke er opplegget morsommere og maten bedre - vi garanterer i tillegg at du kommer til å lære mer enn du ville gjort en vanlig torsdag på lesesal!

Dette blir en unik mulighet til å jobbe i et tverrfaglig team for å løse høyaktuelle utfordringer innen bærekraft, energi og miljø, særs relevant for deg - morgendagens ingeniør. En kjempeerfaring du ikke får noe annet sted!

Dagen begynner kl. 10.15 og varer til sent på kvelden. Alt av mat (lunsj, mellommåltider, middag og dessert) sponses, så ikke tenk på det. Dagen rundes av med fest på samfundet! Dagen rundes av med middag og fest. Her deles det ut premier kombinert med diverse underholdningsinnslag. Vinnerlaget stikker av med noen kule premier!

Se video fra tidligere arrangement suksess her: 
https://www.youtube.com/watch?v=uEQRROFBW1U

07
Mar

Den 7. og 8. mars inviterer noen av landets største og viktigste aktører innen infrastruktur og samferdsel deg til å være med på en workshop (du kan kun melde deg på én av dagene). Møt Kystverket, Statens Vegvesen, Avinor og Jernbaneverket.

Morgendagens Norge trenger infrastruktur som ikke er utviklet ennå, og det er her du kommer inn. Oppdraget vårt er å binde landet, mennesker og næringslivet bedre sammen. Gjennom 2,5 spennende og intense timer med scenariotenkning ønsker vi at du skal hjelpe til med å se inn i glasskula, og avdekke fremtidens kompetansebehov.  

Dette er en helt unik mulighet til å komme tett innpå svært relevante bedrifter innen samferdsel og infrastruktur, og vi håper at du har lyst til å være med! 

Mer informasjon om arrangementet kommer fortløpende. 

NB: Begrenset antall plasser til 4. og 5. klasse. 

08
Mar

Den 7. og 8. mars inviterer noen av landets største og viktigste aktører innen infrastruktur og samferdsel deg til å være med på en workshop (du kan kun melde deg på én av dagene). Møt Kystverket, Statens Vegvesen, Avinor og Jernbaneverket.

Morgendagens Norge trenger infrastruktur som ikke er utviklet ennå, og det er her du kommer inn. Oppdraget vårt er å binde landet, mennesker og næringslivet bedre sammen. Gjennom 2,5 spennende og intense timer med scenariotenkning ønsker vi at du skal hjelpe til med å se inn i glasskula, og avdekke fremtidens kompetansebehov.  

Dette er en helt unik mulighet til å komme tett innpå svært relevante bedrifter innen samferdsel og infrastruktur, og vi håper at du har lyst til å være med! 

Mer informasjon om arrangementet kommer fortløpende. 

NB: Begrenset antall plasser til 4. og 5. klasse. 

09
Mar

Mer informasjon kommer

Om bedriften:

Jernbaneverket er et norsk forvaltningsorgan underlagt Samferdselsdepartementet, med ansvar for norsk jernbanes infrastruktur, en del stasjonsbygninger og drift av jernbaneanleggene for øvrig.

16
Mar

InnoVention er et helt nytt konsept der du som student skal konkurrere om å skape fremtidens by! 

I lag på 4-6 studenter skal det konkurreres om de beste ideene innenfor 4 sektorer for å skape en utslippfri by:

Energi 

Transport 

Bygg

Materialer

 

Innenfor hver sektor vil en bedrift veilede dere før hver gruppe skal presentere en by med fokus på de overnevnte sektorene. 

Det er også mulig å melde seg på som enkeltperson som blir satt sammen i grupper senere. 

InnoVention er en karrierekveld arrangert av Teknologiporten FOKUS.  

 

Alle ingeniørstudenter ved NTNU er invitert til dette arrangementet!

NB: Arrangementet er under planlegging - mer informasjon kommer! 

23
Mar

Om arrangementet

Bedriftspresentasjon med DNV GL!

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonens start. Dørene stenges 17.30 presis. 

Mer informasjon om arrangementet kommer

Om DNV GL

DNV GLs mål er å sikre liv, verdier og miljøet. Drevet fram av dette målet gjør DNV GL det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i deres virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer.

Les mer om DNV GLs virksomhet på www.dnvgl.no

Velkommen!

PROSPECTIVE

09
Feb

Mer informasjon om påmelding og lignende kommer straks. Følg med! 

Møt følgende bedrifter i årets utgave av Prospective:
DNV GL, BCG, Accenture, Multiconsult, The Future Group, Yara, Cisco og COWI

Prospective er et karrierearrangement som setter fokus på den fremtiden studentene ved NTNU skal møte. Med fokus på teknologi og samfunnsansvar skal dagen belyse hva som kreves av oss fremover for å utvikle morgendagens løsninger på fremtidens utfordringer. Dagen består av en rekke relevante foredrag, kurs, seminarer, casekonkurranser, paneldebatter og lignende, og skal skape engasjement rundt temaet innovasjon og nyskapning, samt bidra til å inspirere deltakende studenter til å fortsette studiene. 

Ved å delta på arrangementet får du et innblikk i hvilke muligheter som finnes i fremtidens teknologimarked, samt hvordan næringslivet arbeider med innovasjon og modernisering for å omstille seg etter fremtidens utfordringer. Kanskje hører du om et spennende konsept du har lyst til å vie ingeniørkarrieren din til?

DAGSPROGRAM

09.15 - 10.00 Frokostforedrag
Auditorium R2, Realfagsbygget

Bli med på et spennende foredrag om hva en kjent næringslivsprofil mener om fremtidens utfordringer og hva som kreves av oss i tiden fremover. Følg med for å finne ut av hvem denne næringslivsprofilen er!

Det serveres frokost og kaffe til alle deltakende studenter.

12.15 - 14.00 TP-talks 
Auditorium ??, Realfagsbygget

«TP Talks» er Prospectives ekvivalent til det verdenskjente konseptet TED Talks.
Vi ønsker å gi studentene en smakebit på fremtidsrettede løsninger på teknologiske utfordringer. Hver bedrift får ca. 10 minutter til å presentere sine produkter, ideer eller prosjekter. En gyllen mulighet for bedriftene å vise seg fra sin mest interessante og spennende side, og imponere studentene ved Gløshaugen med fremtidsrettede ingeniørprosjekter. 

Her vil DNV GL, BCG, Accenture, Multiconsult, The Future Group, Yara, Cisco og COWI presentere sine løsninger på morgendagens problemer!

14.15 - 15.00 Kurs med Visindi og Retro
Grupperom R10, Realfagsbygget

Har du lyst til å knekke intervjukoden? Kl. 14.15 kommer Visindi, et av nordens ledende byråer innen headhunting av ledere, for å lære deg triksene for hvordan du lykkes i en intervjuprosess. Retro blir også med for å lære deg hvordan du skal kle deg riktig på intervjuet.

KVELDSPROGRAM
Fra kl. 16.15, Banksalen 

Bli med på en storartet casekonkurranse med fremtidens hverdag som tema! Meld på ditt lag på opptil 5 personer, og kjemp dere gjennom en rekke utfordringer i et fremtidsrettet scenario. I tillegg kommer Andreas Wahl, kjent fra NRKs “Folkeopplysningen”, for å holde et inspirerende foredrag! 

16.15 - Dørene åpnes

17.00 - Foredrag ved Andreas Wahl

18.00 - Caseoppgaven startes

21.15 - Middag (3-retters)


Mer informasjon på kommer straks! 

STILLINGSANNONSER