Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftpresentasjoner.

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

Stillingsannonser

Søker du jobb? Se stillingsannonsene våre!

Trykk for å se stillingsannonser!

Om oss

Her kan du lese mer om Teknologiporten som organisasjon.

Trykk for å lese mer om Teknologiporten!

ALLE ARRANGEMENTER

03
Okt

Om arrangementet

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonens start. Dørene stenges 17.15 presis. 

DNV GL kommer til Gløshaugen for å fortelle om årets sommerprosjekt Wembo. Med seg har de fem av årets sommerstudenter, og de holder en presentasjon kl. 17.30. Presentasjonen skal ta for seg hvordan studentene utviklet en unik innovativ og digital løsning som skal bidra til å nå FN's bærekraftsmål innen 2030. Hvis du er interessert i DNV GL, eller i å høre om et av Norges største selskaper sitt sommerprosjekt med studenter, anbefaler vi dere å melde dere på. 

Les mer om sommerprosjektet her!

Etter presentasjonen busses deltakere ned til sentrum, hvor Tulla Fischers beryktede gode mat serveres.

Om DNV GL

DNV GLs mål er å sikre liv, verdier og miljøet. Drevet fram av dette målet gjør DNV GL det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i deres virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer.

Les mer om DNV GLs virksomhet på www.dnvgl.no

Velkommen!

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre 15.000 fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

04
Okt

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jernbaneverket? Eller kanskje du bare ønsker å konkurrere i kanskje verdens mest prestisjetunge Ticket to Ride-mesterskap.

Den 4. Oktober inviterer vi til bedriftspresentasjon med Jernbaneverket i Kjel-bygget. Vi starter med en presentasjon i Kjel 1.

Til middag serveres det spansk tapas fra SiT og det blir mulighet til å ta en prat med Jernbaneverkets Bedriftsrepresentanter.

Kvelden avsluttes med et storartet Ticket to Ride mesterskap med premier sponset av Jernbaneverket. 

Om bedriften:

Jernbaneverket er et norsk forvaltningsorgan underlagt Samferdselsdepartementet, med ansvar for norsk jernbanes infrastruktur, en del stasjonsbygninger og drift av jernbaneanleggene for øvrig.

06
Okt

Teknologiporten FOKUS har torsdag 6. oktober gleden av å invitere til Element6 – et miljørettet karrierearrangement for studenter ved NTNU. Her vil engasjerte og miljøinteresserte studenter få mulighet til å komme i kontakt med ulike bedrifter og diskutere problemer knyttet til miljø- og bærekraft.

Arrangementet vil finne sted på Banksalen i Trondheim sentrum, og bedriftene som er representert er Sapa, Statkraft, NCC, GK og Multiconsult. Etter presentasjonene vil du som student få en unik mulighet til å bli kjent med en utvalgt bedrift gjennom caseløsning. 

Det vil bli servert tapas etter presentasjonene, før caseløsning og mingling med bedriftsrepresentantene.

Dette er et eksklusivt arrangement, og vi må derfor vite hvorfor akkurat DU skal få bli med. Vi legger vekt på miljøengasjement og interesse. Fortell oss også gjerne hvilken bedrift du helst vil være med i søknaden.

Påmeldingen er åpen!  

Søknadsfrist er søndag 2. oktober kl 23.59

Du får svar om du får plass før mandag 3. oktober kl 22. 

07
Okt

Vipps inviterer til en helg med konkurranse! Vis oss hvordan Vipps kan bli bedre – vinn 25.000 og en uke sammen med DNBs beste digitale hoder!

Vipps er Norges største digitale betalingstjeneste. Vi leter konstant etter ideer som kan styrke vår konkurransekraft.  Derfor inviterer vi hele NTNU til å presentere den beste ideen, prototypen eller pitchen på et nytt konsept i Vipps. 

Konkurransen varer i 48 timer, fra fredag 07. oktober kl 16:00 til søndag kl. 16:00, og finner sted på innovasjonssentret FRAM på NTNU. Vi tilbyr støtte og veiledning underveis og selvfølgelig gratis mat og drikke.

Vinnerlaget får én ukes betalt prosjektperiode i Vipps på DNBs «Digital Floor» - en hel etasje i Barcode dedikert til digital utvikling i Norges største finanskonsern. Laget vil få tett oppfølging fra våre fageksperter og muligheten til å videreutvikle ideen. Prosjektperioden vil være tidlig i vårsemesteret, og det vil også være gode muligheter for et påfølgende summer internship.

Vi vippser 25.000 kroner til 1.-plass, 10.000 kroner til 2-plass og 5.000 kroner til 3-plass! Alle de tre vinnerlagene blir invitert til Oslo for en omvisning på DNBs «Digital Floor», samt for å presentere ideene for IT-ledelsen i Vipps og DNB. I tillegg tilbyr vi et uformelt intervju og gode nettverksmuligheter med sentrale personer rundt om i organisasjonen.

Vil du vite mer?
Møt opp på infomøtet på Gløshaugen, EL5, fredag 07. oktober klokken 15.00. Det er mulig å melde seg på etter infomøtet, men det er begrenset med plasser. Meld på laget ditt (maks 4) så fort som mulig om du vil sikre deg muligheten til å vinne 25.000 og jobbe en uke i Vipps!

Du finner også arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/327942837548730/

OBS! Påmeldingen åpner allerede mandag 26. September klokken 12:00

11
Okt

IFS is a global company, with a real appetite to grow.

We are working close to the customer with committed colleagues – that is what it’s all about for us. We have some of the best solutions on the market, as recognized by leading analysts – and we are proud of that. In addition, our customers tell us that in addition to our solutions, our employees are best thing about IFS!

With all this, we believe we have a prosperous future and will be able to accelerate our success.

Come to R8  Tuesday 11.10 at 17:30  to learn more about IFS, and what it is like to work for us.

You may of course visit us on internet: www.ifsworld.com

19
Okt

NB: Presentasjonen er fremdeles under planlegging. Detaljer som hvilke linjer/studieretninger som er inviterte, opplegg for dagen og lignende er derfor ikke bestemt enda. 

STILLINGSANNONSER