DNV GL

Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftspresentasjoner for NTNU-studenter.‌

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

DNV GL Opportunity Day - 2. mars 2017 09:30

 

Torsdag 2. mars kliner vi i Teknologiporten til sammen med vår hovedsamarbeidspartner DNV GL og arrangerer DNV GL Opportunity Day i Storsalen i Samfundet. For fjerde år på rad gir vi studentene på Gløshaugen en eksklusiv mulighet til å være med på en dag spekket med faglige utfordringer, spennende caseoppgaver og interessante foredrag. Ikke gå glipp av heldagsarrangementet hvor du i et lag på 6 mann skal løse spennende caseutfordringer innen digitalisering, bærekraft og miljø. Vinnerlaget stikker av med en iPad hver!!

Supplert med relevante foredrag, nyttige innføringer i teamarbeid og presentasjonsteknikk, samt kreative og morsomme aktiviteter, blir dette et omfattende heldagsarrangement du ikke vil gå glipp av. Ikke er opplegget morsommere og maten bedre - vi garanterer i tillegg at du kommer til å lære mer enn du ville gjort en vanlig torsdag på lesesal!

Dette blir en unik mulighet til å jobbe i et tverrfaglig team for å løse høyaktuelle utfordringer innen bærekraft, energi og miljø, særs relevant for deg - morgendagens ingeniør. En kjempeerfaring du ikke får noe annet sted!

Dagen begynner kl. 09.30 og varer til sent på kvelden. Alt av mat (lunsj, mellommåltider, middag og dessert) sponses, så ikke tenk på det. Dagen rundes av med middag, fest og premiering på samfundet! Her deles det ut premier kombinert med diverse underholdningsinnslag. I tillegg kommer et jazzband for å spille stemningen til topps! 

Merk at oppmøte og innslipp begynner kl. 09.30, dørene stenges 10.00.

Se video fra tidligere arrangement suksess her: 
https://www.youtube.com/watch?v=uEQRROFBW1U


Skriv noen korte motivasjonssetninger for hvorfor du ønsker å delta. 

Informasjon:
Presentasjon: Storsalen i Samfundet
Spisested: Klubben i Samfundet
Tidpunkt: 2. mars 2017 09:30
Antall plasser: 60
DNV GL - Teknologiporten NTNU

Logg inn for å melde deg på

Vi minner om at eventuelle fravær uten beskjed 00:00 samme dag som presentasjonen vil medføre en prikk. To prikker medfører utestengelse fra våre systemer i 4 måneder

Linje Fordypning Årstrinn

Ansvarlig

Har du noen spørsmål relatert til denne presentasjonen? Vennligst ta kontakt med:

Navn: Tone Alexandra Dale

Telefon: 95417525

E-post: tone.dale@teknologiporten.no

STILLINGSANNONSER