DNV GL

Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftspresentasjoner for NTNU-studenter.‌

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

ALLE ARRANGEMENTER

24
Jan

Velkommen til bedriftspresentasjon med Nammo

Er du interessert i avansert forsvar og romfartsteknologi? Lurer du på hvordan det er å jobbe som ingeniør i forsvarsindustrien? Vil du vite mer om mulighetene for sommerjobb i en av verdens ledende levrandører av ammunisjon og rakettmotorer?

Svar på dette og mye mer får du på bedriftspresentasjonen til Nammo Raufoss AS

Om arrangementet:

Oppmøte senest 17:00, dørene stenger 17:15.

Klokken 17:15 holder Nammo bedriftspresentasjon i KJL5.

Etter presentasjonen blir det buss ned til Graffi Grill Solsiden hvor det blir mingling og bespisning sammen med representanter fra Nammo. På menyen er det Burger & graffifries.  

Om bedriften:

Nammo Gruppen er et internasjonalt selskap innen avansert forsvar og romfartsteknologi. Selskapet har høy kompetanse i alle ledd fra utvikling, design, testing og produksjon til salg og distribusjon. Hovedkontoret ligger på Raufoss og selskapet har 2200 ansatte fordelt på 14 land.

25
Jan

Kickstart karrieren din med draumejobb i Sogn og Fjordane!

Framtidsfylket inviterer til karrieremesse. 25. januar kjem næringslivet i Sogn og Fjordane til Trondheim for å treffe deg!

 

  • 25 traineestillingar i 19 bedrifter
  • 6 av Sogn og Fjordanes fremste føredragshaldarar
  • 35 spennande bedrifter (lenke til bedriftsoversikt på framtidsfylket.no)
  • Minikonsert med Kjartan Lauritzen

 

Scandic Lerkendal 25. januar kl 17-21.

 

Meld deg på her innan 22. januar og vinn eit gåvekort til Via Ferrata & Loen Skylift. https://wp.framtidsfylket.no/skjema/pamelding-karrieremesse-deltakarar/

 

 

Program

16.30-16.55
Registrering med litt å bite i

17.00-18.30
Seminar AWESOME Sogn og Fjordane
– Egil Mundal / Sogndal Fotball
– Ingvill Hestenes / Melin Medical
– Reiel Haugland / Sparebanken Sogn og Fjordane
– Steinar Sørli / Villa Åmot
– Marte Vassbotten / PwC/Havbruk
– Edgeir Aksnes / Tibber

& Kjartan Lauritzen

18.30-20.45
Treff spennande bedrifter frå Sogn og Fjordane.
Lett servering ca kl 20

20.45 Kjartan Lauritzen

21.00 Karrieremessa er slutt

 

Møt traineebedrifter

Framtidsfylket har 25 ledige traineestillingar med til Trondheim. Visste du at 11 av 27 av årets traineear møtte arbeidsgjevaren sin på karrieremessene? Messene er ein unik arena for å treffe bedriftene i ein uformell setting. Fleire av bedriftene tek også speedintervju der og då, for å danne seg eit inntrykk av potensielle arbeidstakarar.


Oppdatér profilen din!
I vekene før karrieremessene brukar mange bedrifter aktivt CV-databasen for å sjekke ut potensielle arbeidstakarar. Det er difor særs lurt at du oppdaterer CV-en din og ikkje minst melder deg på karrieremessa du kjem på. På denne måten aukar du dine sjansar for at potensielle arbeidsgjevarar finn nettopp deg.

 

Velkommen til skattekista Sogn og Fjordane!

 

Don´t be invisible - #beasognandfjording

Om bedriften:

Framtidsfylket er Sogn og Fjordane si eiga merkevare for jobb og rekruttering, og omfattar i dag portalen framtidsfylket.no, Framtidsfylket Trainee og Framtidsfylket Karrieremesser.

Sogn og Fjordane har eit stort mangfald av spennande arbeidsplassar. Målet til Framtidsfylket er å synleggjere mulegheitene betre for alle som er interessert i ein fagleg interessant jobb i  fylket.

30
Jan

MERK: Dette arrangementet er fortsatt under planlegging. Mer informasjon kommer fortløpende.

01
Feb

Om bedriften:

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi.

AF er involvert i alt fra riving av oljeplattformer til store bygg- og anleggsprosjekter. I tillegg har AF bygget opp Nordens største kompetansemiljø innen effektiv energibruk.

Et bredt tjenestespekter og mange kompetansemiljøer gir karrieremuligheter på tvers av konsernet. Dyktige medarbeidere får tidlig ansvar og store muligheter for personlig utvikling gjennom AFs mange prosjekter. AF Gruppen har opplevd sterk vekst det siste tiåret. Selskapets entreprenørånd handler om å utvikle eksisterende og nye områder for å finne bedre og mer fremtidsrettede måter å skape verdier på.

 

06
Feb

Tema for presentasjonen: Energy Transition Outlook

The world is transiting towards a new energy future, with less carbon intensive production and consumption of energy. The pace of the energy transition is, however, uncertain, and DNV GL has launched a major effort to forecast the pace of the transition and to study how it will impact the energy industry and the society at large.  The first edition of DNV GL's Energy Transition Outlook was published in September 2017 and has become the most widely-read document DNV GL has produced to date. In this short presentation, the report editor, Mark Irvine, will look at predictions for peak coal, oil and gas; the rise of renewables; and the implications for Sustainable Development Goal No.7

Etter presentasjonen blir det spillkveld i Kjelkantina. Møt bedriften i en avslappet atmosfære og kos dere med mat mens dere har det gøy med venner og bedriftsrepresentantene!

Møt opp 15 min før presentasjonen, dørene stenger 17.15 presist!

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

07
Feb

Velkommen til bedriftspresentasjon med Multiconsult i S7 den 7.februar!

Etter presentasjonen vil alle busses ned til Solsiden hvor det vil bli servert Graffi Grillfest. 

Obs! Dørene lukkes kl.17.00, vennligst møt opp i god tid før dette. 

Om bedriften:

Multiconsult rangeres som en av Norges aller mest attraktive arbeidsgiver blant teknologer. Selskapet er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2100 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Les mer om Multiconsult på www.multiconsult.no

14
Feb

Det er satt opp buss fra Hovedbygget, Gløshaugen med avgang 17:40. Presentasjonen starter 18:00 på Graffi Grill Nordre.

Møt opp i god tid, 15 minutter før presentasjonen starter.

Etter presentasjonen vil det bli servert Burger & Graffifries.

This presentation will be held in Norwegian. 

Om bedriften:

Brunvoll-konsernet er en ledende, maritim systemleverandør med høy eksportandel og god soliditet. Konsernet har lang erfaring med utvikling og produksjon av thrustersystem, samt gir og propellanlegg med tilhørende kontrollsystem til ulike typer fartøy. Det familieeide konsernet ble etablert i 1912, og har produksjon i Molde, Volda og Dalen. Konsernet har rundt 470 medarbeidere og er representert gjennom et agentnettverk i 25 land. Brunvolls visjon er "Trusted World Wide" og våre verdier er å være pålitelig, målrettet og innovativ. Brunvoll AS i Molde står for utvikling, produksjon og service av thruster-systemer for manøvrering og fremdrift av avanserte skip. Bedriften har per i dag ca. 300 medarbeidere og en omsetning på ca 700 MNOK i 2016. All egenproduksjon foregår ved bedriftens moderne produksjonsanlegg i Molde. Våren 2017 ble vi kåret til Norges smarteste industribedrift.

 

15
Feb

MERK: Dette arrangementet er fortsatt under planlegging. Mer informasjon kommer fortløpende.

22
Feb

Torsdag 22. februar arrangerer vi i Teknologiporten sammen med vår hovedsamarbeidspartner DNV GL arrangementet DNV GL Opportunity Day. For femte år på rad gir vi studentene på Gløshaugen en eksklusiv mulighet til å være med på et heldagsarrangement spekket med faglige utfordringer, spennende caseoppgaver og interessante foredrag. Ikke gå glipp av en dag hvor du i et lag på 6 skal løse spennende caseutfordringer innen digitalisering, bærekraft og miljø.

Supplert med relevante foredrag, nyttige innføringer i teamarbeid og presentasjonsteknikk, samt kreative og morsomme aktiviteter, blir dette et omfattende heldagsarrangement du ikke vil gå glipp av. Ikke er opplegget morsommere og maten bedre - vi garanterer i tillegg at du kommer til å lære mer enn du ville gjort en vanlig torsdag på lesesal!

Dørene åper 09.30 og arrangementet begynner kl. 10.00 presist! Det vil bli servert lunsj og middag.

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

13
Mar

MERK: Dette arrangementet er fortsatt under planlegging. Mer informasjon kommer fortløpende.

Om bedriften:

Sammen bygger vi tillit og skaper verdier

Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre kunder, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

Vi setter høye standarder for måten vi arbeider på. Gjennom kvalitet i våre leveranser, bred kompetanse, høy integritet og ærlighet skal vi være landets foretrukne samarbeidspartner innen revisjon og rådgivende tjenester.

STILLINGSANNONSER