DNV GL

Bedriftpresentasjoner

Teknologiporten arrangerer hvert år mange bedriftspresentasjoner for NTNU-studenter.‌

Trykk for å se bedriftspresentasjonene våre!

ALLE ARRANGEMENTER

25
Sep

Synes du offshoreteknologi, digitalisering og bølgekraft er spennende temaer? Bli med på bedriftspresentasjon med 4Subsea! 

Selskapet ble stiftet i 2007 og har samarbeid med alle de største olje- og gassleverandørene samt de store supply-selskapene offshore. 4Subsea leverer løsninger på en unik digital platform, og har som mål å være en frontfigur i digitalisering av olje, gass og offshore vindkraft i hele verden. 

Bedriftspresentasjonen finner sted i Kjel5  med påfølgende pizza i kjelkantinen. 

Det  vil også avholdes speedintervjuer tirsdag 26.09 som man kan skrive seg opp på etter bedriftspresentasjonen. 

Vennligst møt opp i god tid før presentasjonen. Dørene stenges presis kl 18:15.

 

Om bedriften:

4Subsea is a leading provider of technology and services that help operators maintain production from subsea oil and gas fields and offshore wind farms.

By combining expert engineering competence, practical experience and a digital service, we ensure the integrity of assets all the way from reservoir to deck.

4Subsea is a Norwegian technology company specialised in production riser systems and subsea well systems. We deliver solutions to maintain production from subsea oil and gas fields, enabling cost reduction and increased service life of existing installations. We also provide our specialist services within offshore wind turbines and wave power systems.

27
Sep

I fremtiden vil alle bedrifter være avhengig av teknisk kompetanse. For at vi i PwC skal kunne tilby tjenestene kundene våre trenger, ønsker vi å øke rekrutteringen av ansatte med teknisk bakgrunn. PwC kommer til NTNU for å fortelle hvilke muligheter du som student med en slik bakgrunn har i PwC. Har du lyst til å lære mer om PwC og hvilke muligheter som finnes hos oss? Meld deg på!

I etterkant av presentasjonen vil det bli servert tapas i Kjelkantina.

Vennligst møt opp 15 minutter før presentasjonens start. Dørene stenges 17.15 presis

Om bedriften:

Sammen bygger vi tillit og skaper verdier

Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre kunder, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

Vi setter høye standarder for måten vi arbeider på. Gjennom kvalitet i våre leveranser, bred kompetanse, høy integritet og ærlighet skal vi være landets foretrukne samarbeidspartner innen revisjon og rådgivende tjenester.

28
Sep

Bli med på NCC sin bedriftspresentasjon! Kanskje er det DU som en dag skal fornye hele bransjen i NCC! 

Om bedriften:

NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 53 milliarder SEK og rundt 17.000 medarbeidere. NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene. Selskapet opererer i hele Norden, med den største delen av virksomheten i Sverige. Bedriften utvikler og bygger fremtidens miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon. I tråd med NCCs verdier finner vi de rette behovene, kostnadseffektive og gode løsninger som skaper merverdi for alle NCCs interessenter, og som samtidig bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Les mer om NCC på www.ncc.no

05
Okt

5. oktober presenterer UKA stolt sin hovedsamarbeidspartner, Statoil som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

08:00 →  Stand med morgenkaffe på Stripa, Dragvoll og ved Realfagskantinen

13:45  Candiss underholder

14:00 Statoil holder presentasjon i R7 med konsernsjef Eldar Sætre

1630 Tapas i Realfagskantinen

Møt Statoil på Dagens Bedrift torsdag 5. oktober i Realfagsbygget. Her får du anledning til å treffe konsernsjef Eldar Sætre. I tillegg presenteres finalistene til UKA Innovation Challenge, der premien er summer internship hos Statoil for sommeren 2018. Dette vil du ikke gå glipp av!

Om bedriften:

Statoil er et internasjonalt energiselskap med om lag 20.500 ansatte og hovedbase i Norge.

Selskapet er kunnskaps- og teknologidrevet, og verdensledende innen karboneffektiv utvinning av olje og gass. Statoil skal være et konkurransedyktig globalt selskap som bidrar til å imøtekomme verdens økende energibehov til en bærekraftig samfunnsutvikling.

06
Okt

6. oktober presenterer UKA stolt Accenture som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Vi i Accenture er stolte samarbeidspartnere med UKA og stiller med et fullpakket opplegg under Dagens Bedrift. Dagen starter med et innovativt og fremtidsrettet frokostseminar på Gløshaugen hvor det vil bli servert nytraktet kaffe levert av Dromedar kaffebar, samt noe å bite i. Vi vil også være tilstede på stand gjennom dagen. Her vil du ha mulighet til å slå av en prat med flere av våre flotte kollegaer, prøve deg på morsomme konkurranser, eller bryne deg på vårt eget Escape Room! 

Ønsker du å bli enda mer kjent med konsulentyrket? Meld deg på «Speed-date en konsulent» eller prøv deg på vårt Hackathon arrangement. Mer info kommer!

Til slutt, har vi satt sammen et spennende foredrag om et fagområde som er på alle våre kunder sin agenda. Det vil bli enkel servering i løpet av presentasjonen.

 

Opplegg for dagen

09:15 – 10:00 Frokostseminar 

10:00 – 15:15 Stand med Escape Room, kule konkurranser og fete premier

11:00 – 14:00 Speed-date en konsulent!

11:00 – 17:00 Hackathon

15:30 – 16:45 Bedriftsforedrag

Om bedriften:

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering og teknologi.

Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med rundt 411.000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag.

Vi er stolte samarbeidspartnere med UKA og stiller med et fullpakket opplegg under Dagens Bedrift. Her vil det bli spennende konkurranser, innovative og fremtidsrettede foredrag, og mye mer. Kom innom og slå av en prat og bli bedre kjent med oss.

10
Okt

10. oktober presenterer UKA stolt COWI som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Design fremtiden med COWI

Hver uke flytter 3 millioner mennesker fra bygda inn til byene. Urbaniseringen er ikke bare et verdensfenomen. Osloregionen er Europas raskest voksende område. Trondheim skal bli en av verdens smarteste byer. Verdenslederne peker på byene som svaret på klimaendringene. Norge skal bli et nullutslippssamfunn i 2050.

Dette gir fremtidens ingeniører en formidabel spennende oppgave. For hva gjør denne utviklingen med hvordan vi planlegger byene våre, byggene våre, veiene våre, hvordan vi reiser, og hvordan infrastrukturen skal håndtere fremtidens avfall, vann og klima.

COWI inviterer til et inspirerende og underholdende arrangement tirsdag 10. oktober på NTNU. Her vil deltakerne få innsikt i de nyeste trendene og smarteste løsningene som selskapet rådgivende ingeniører jobber med i dag.

Deltakerne vil også få muligheten til å vise sine evner, kreativitet og kunnskap gjennom to underholdende «challenges»/konkurranser. Dette vil organiseres i grupper – og de beste vil premieres. Mer info kommer.


Arrangementet vil vare fra ca. 14:30 – 18:15. Sted kommer.

Det blir servert mat underveis i arrangementet.

COWI skal ansette 30 nyutdannede ingeniører innen konstruksjon, elektro, VVS, automasjon (ITB), brann, bruer, veg, plan, trafikk, VA, bane og prosjektledelse. Oppstart etter endt utdanning i 2018.

Studenter som er interesserte i å starte sin karriere i COWI, kan møte dem på Stripa gjennom hele dagen.

Om bedriften:

Med over 6000 kolleger i 30 land er det rikelig med anledninger til å dra veksel på COWIs internasjonale ekspertise som verdens største innen brudesign.

Det siste halve året har Kenth hatt rollen som koordinator og bindeledd mellom brumiljøene i Norge og India fra COWIs kontor i Gurgaon.

- Utstasjoneringen er veldig spennende, dels fordi jeg får oppleve noe helt nytt. Jeg har aldri vært i India, men også fordi det er en betydelig lederutfordring. Utviklingen min har hittil kretset rundt det faglige, men nå ønsker jeg mer erfaring innen ledelse.

11
Okt

11. oktober presenterer UKA stolt Norconsult som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

 

Program for dagen

 • 11.00-14.30: Kom og snakk med engasjerte Norconsultere fra fagmiljøer som arkitektur, bygg, miljø, IT og mange flere på stand i Realfagsbygget. Det vil også være mulig å prøve ut spennende ting som droner og spillteknologi.

 • 15.30-17.00: Heads for tomorrow. Foredrag med Norconsult og oppfinner og YouTuber Simone Giertz i R7

 • 17.30-19:00: Tapas og mingling på Thon Hotel Prinsen

 • 19.00-20.00: Konsert med robotbandet Compressorhead

 

Dette blir en dag fylt med spennende og morsomme innslag av robotikk og ny teknologi, med gode muligheter til å komme i kontakt med dyktige og engasjerte Norconsultere enten det er på stand, under bespisning eller på konsert på kvelden. Det vil også være mulig å vinne noen flotte premier i løpet av dagen!

Simone Giertz er en svensk oppfinner og robotentusiast, som de siste årene har blitt
verdenskjent for sin Youtubekanal. Her viser hun frem sine egenproduserte og komiske roboter som skal løse alle mulige hverdagsproblemer. Hun har de siste årene gjestet verdenskjente programmer som the Late Show with Stephen Colbert og The Ellen Show, og kommer nå til UKA
sammen med Norconsult! Sjekk ut hennes YouTubekanal her:
https://www.youtube.com/channel/UC3KEoMzNz8eYnwBC34RaKCQ

Compressorhead er et av verdens første band kun bestående av roboter! Robotene spiller på
ekte akustiske og elektriske instrumenter og spiller kjente rockelåter fra blant annet ACDC,
Metallica og Motorhead. 11. oktober vil det tyske bandet spille live på Thon Hotel Prinsen. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! https://www.youtube.com/user/TheRobocross1

Om bedriften:

Norconsult er Norges største – og en av de ledende – tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Tjenestene er rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, og de er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt. Norconsult er en arbeidsplass hvor kompetanse møtes og hvor man i et innovativt fellesskap skaper nye muligheter for mennesker og samfunn. I tillegg til at Norconsult ansetter om lag 100 nyutdannede hvert år, tilbys sommerjobber og spennende muligheter for deg som ønsker å skrive master- eller diplomoppgave.
Norconsult har vid geografisk tilstedeværelse med et titalls kontorsteder i Norge samt lokale virksomheter i Sverige og Danmark. Norconsult har også datterselskaper i Afrika, Asia og Sør-Amerika. I løpet av de siste 50 årene har de hatt prosjekter i mer enn 150 land.
For ledige stillinger og sommerjobber, se mer informasjon på norconsult.no/karriere

12
Okt

12. oktober presenterer UKA stolt sin hovedsamarbeidspartner, Statoil.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Har du lyst å bli bedre kjent med Statoil? Den 12. oktober inviterer Statoil deg til å bli bedre kjent med dem gjennom å ha presentasjoner på flere av NTNUs institutter. Finn ut hvorfor ditt studie er relevant for deres virksomhet. For Statoil er dette en viktig arena til å spre kunnskap om bedriften og profilere seg som en ledende kompetanse- og teknologibedrift. Det blir også mulig å treffe noen av deres dyktigste medarbeidere.  

Gjennom instituttbesøkene ønsker Statoil å treffe så mange som mulig av dere.Du kan også få informasjon om muligheter i Statoil som summer intern, graduate program og Teach First Norway.

Program for dagen

08.00 -> Stand med morgenkaffe ved Realfagskantinen, på Stripa og på Dragvoll
16.00 - Parallelle foredrag ved ulike institutt
17.00 - Mat, drikke og mingling med Statoil sine ansatte i SiT-kantinene  


Statoil holder presentasjoner parallelt, som spisses inn mot spesifikke linjer. Det vil være presentasjoner fordelt med følgende linjer i tankene:  

 • Petroleum og geologi, Fysikk og matematikk

 • Energi og miljø, Industriell kjemi og bioteknologi og hovedprofil Helse, miljø og sikkerhet på Industriell økonomi og teknologiledelse

 • Industriell økonomi og teknologiledelse, Økonomi og administrasjon, prosjektledelse og finans

 • Marin Teknikk

 • Bygg- og miljøteknikk og Materialteknologi,Produktutvikling og produksjon, Industriell design og Arkitektur

 • Datateknologi, Informatikk og Kommunikasjonsteknologi

 • Dragvoll

   

Om bedriften:

Statoil er et internasjonalt energiselskap med om lag 20.500 ansatte og hovedbase i Norge.

Selskapet er kunnskaps- og teknologidrevet, og verdensledende innen karboneffektiv utvinning av olje og gass. Statoil skal være et konkurransedyktig globalt selskap som bidrar til å imøtekomme verdens økende energibehov til en bærekraftig samfunnsutvikling.

13
Okt

13. oktober presenterer UKA stolt TechnipFMC som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

09.00 → Stand på Stripa og Tyholt

12.00-12.30: Ballongsslipp ved Café Sito i   Realfagsbygget. Vinn billetter til Martin Garrix!

13.45-15.00: Bedriftspresentasjon i R9

Etter endt presentasjon vil det gå busser fra Gløshaugen ned til Cowsea. Her blir det servert mat og drikke og du kan benytte anledningen til å bli enda bedre kjent med representantene fra TechnipFMC.

Kom og møt oss på UKA den 13.oktober!

Om bedriften:

TechnipFMC er et globalt ledende selskap innenfor subsea, onshore/offshore, og surface-prosjekter.

De tror på innovasjon, smartere design og sømløse måter å samarbeide på. Deres selskapskultur inspirerer oss til å utfordre det etablerte og finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Å møte verdens voksende energibehov krever tilgang til olje- og gassressurser som ikke kan utvikles fullt ut uten betydelige og bærekraftige forbedringer i prosjekt- økonomi.

17
Okt

17. oktober presenterer UKA stolt Bane NOR som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

 

08.00 – 11.15: Morgenkaffe og ferskt bakverk deles ut på stand [Realfagsbygget, Kjelhuset, Glassgården og Sentralbygget]

11.15 – 12.00: Lunsjpresentasjon – Det skal investeres 320 milliarder i jernbanen de neste 12 årene, vil du være med på å skape fremtidens jernbane? Livet som trainee i Bane NOR [S2]

15.00 – 17.30: Game show – Are you smarter than a trainee? Underholdning, servering og fine premier [Bodegaen]

17.30 – 22.00: Bespisning og mingling med våre traineer [Graffi Nordre]

 

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Vi planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer vi togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt vi gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Vår organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og vi er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver vi med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at vi skaper fremtidens jernbane.

Med på laget trenger vi stadig flere medarbeidere. De siste fem årene har vi ansatt over 2 000 nye medarbeidere, og med hele 320 milliarder kroner som skal investeres i jernbanen frem mot år 2029 er det utvilsomt et stort behov for mange nyutdannede i årene som kommer. Per dags dato kan vi skimte med store og spennende utfordringer hos Bane NOR. Visste du for eksempel at vi har Norges største IT-fornyelsesprosjekt og samferdselsprosjekter? Som byggherre og infrastruktureier kommer vi til å få bryne oss på mer enn nok fremover, og vi håper at du vil være med på reisen.

Vårt traineeprogram er for deg som er nyutdannet eller tidlig i din karriere. Du blir fast ansatt fra dag én, og kommer gjennom ulike praksismoduler til å tilegne deg de ferdighetene som skal til for å lede store prosjekter. Vi søker deg som er på vei mot å fullføre en teknisk mastergrad, og kan tilby deg tre ulike fordypninger: prosjektledelse, ledelse i teknologiendringsprosjekter og prosjektering i jernbaneteknikk.
 

Les mer og søk på: banenor.no/karriere

Få innsikt i livet som trainee: facebook.com/banenorkarriere

Søknadsfrist: torsdag 19. oktober 2017

Vil du være med på å skape fremtidens jernbane?

 

Om bedriften:

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

De planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer de togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt de gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Deres organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og de er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver de med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at de skaper fremtidens jernbane.

23
Okt

23. oktober presenterer UKA stolt Sopra Steria som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 09.15 – 10.15: Frokostforedrag [EL6]
 • 10.00 – 14.30: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 – 16.00: Caseløsning [EL-bygget]
 • 18.00 – 21.00: Sopra Sterias Trønderfest i Strossa


Sopra Steria er Dagens Bedrift mandag 23.oktober. Her får man mulighet til å bli bedre kjent med selskapet, og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos dem. Dagen begynner med frokostforedrag i EL6, hvor det vil bli mat og kaffe. Videre vil Sopra Sterias medarbeidere være plassert på stands på Stripa, Realfagsbygget og EL-bygget, hvor det blant annet vil være HoloLens. I tillegg vil det være mulighet for å prøve Sopra Sterias helt egne luftballong foran Hovedbygget. På ettermiddagen vil det være en casekonkurranse med flotte premier, og på kvelden kjøres det i gang Trønderfest i Strossa, med karaoke, god mat og drikke. Etter kl 21:00 fortsetter festen videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang på huset.

Om bedriften:

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning?Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet HoloLens, Internet of Things, robotics eller design thinking?

Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria, som i 2017 ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Sopra Steria er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, utvikling, design og forvaltning.

24
Okt

50 representanter fra norsk næringsliv kommer til UKAdemiet - kommer du?

Tirsdag 24. oktober arrangeres UKAdemiet, en casekonkurranse utenom det vanlige. La hjernecellene jobbe, når du og et begrenset antall andre studenter, konkurrerer om løse caser laget i samarbeid med flere store bedrifter i norsk næringsliv. Gjennom en hel dag med utfordrende caser og spennende foredrag vil du utvikle deg innenfor et uhyre viktig tema og komme tett på potensielle arbeidsgivere. Hvis du er heldig er det kanskje du som stikker av med noen flotte premier.

Årets tema er krisehåndtering, og fokuset gjennom dagen vil være på samarbeid, på utveksling av kunnskap og erfaringer samt på å knytte et sterkere bånd mellom studenter og næringsliv. UKAdemiet er en unik mulighet til å stifte nye bekjentskap og møte representanter fra mange ulike bedrifter.

Arrangementet er gratis og åpent for alle studenter. Det er kun 100 plasser, og studenter som er motiverte og engasjerte vil bli plukket ut gjennom en søknadsprosess. Skriv et kort motivasjonsbrev om hvorfor DU ønsker å delta på UKAdemiet. Søknadsfrist 8. oktober kl. 23:59. 

Program for dagen:

08:00 - 08:50 : Dørene åpnes og du blir mottatt av årets konferansier Dag Wessel-Berg

08:50 - 09.20: Motivasjonsforedrag med Øistein Johannessen

09:20 - 11.45: Case runde 1

10.45 - 11.45: Fire spennende foredrag i PechaKucha stil

11.45 - 12.20: Lunsj og underholdning

12:20 - 15.00: Case 2 + Case 3

15.00 - 15:30: Avslutning og premieutdeling

15:30 -17:00: Mingling i Edgar

Om bedriften:

UKAdemiet er et faglig arrangement som har den hensikt å bringe
studenter og næringsliv sammen på en unik måte. UKAdemiet
strekker seg over en hel dag, hvor studenter og representanter fra flere
næringslivsaktører jobber sammen i team for å løse caseoppgaver.
Mellom casene vil det holdes inspirerende foredrag. UKAdemiet går
utover den ordinære bedriftspresentasjonen ved å tilby studenter en
mulighet til å komme enda tettere på bedriftene, knytte kontakter
og vise seg fram for potensielle arbeidsgivere. Gjennom dagen vil
studenter og næringslivsrepresentanter utveksle kunnskap og
ideer, samt hente motivasjon og erfaring til videre studier og arbeid.

24
Okt

24. oktober presenterer UKA stolt Statsbygg som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09:00-15:00: Servering av ferske boller og kaffe på stand på Stripa og ved Realfagskantinen. Bli med på konkurranser med 3D-printer
   
 • 12:00-13:00: Karriererettet presentasjon i Kjl5. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller om hva de ser etter hos nyutdannede og studenter.
   
 • 13:00-14:30 Uformell lunsj med tapas og mingling i Kjelkantinen.
   

Dette blir en karriererettet dag med mål om å gi deltakerne en fordel i søknadsbunken for å få jobb!

Kom innom stand og ta en prat om jobb i Statsbygg over en kopp kaffe. Få info om et av Norges mest spennende Summer Internship program, og hjelp til å søke på deres stillinger. Delta på  konkurranser med flotte premier.

Bli med på presentasjonen og få fem gode grunner til å søke Summer Internship 2018, og bli tatt gjennom en typisk arbeidsdag i Statsbygg. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller deg hva de ser etter hos nyutdannede og hvorfor Statsbygg er et godt sted å starte karrieren. Det blir film og Kahoot med premier!

Til lunsj vil det bli mingling til deilig tapas, og du vil få eksklusive tips til hvordan akkurat du kan bli en av 30 Summer Interns!

Om bedriften:

Statsbygg jobber med byggeprosjekter og forvaltning av eiendom. Deres hovedoppgave er å utvikle kostnadseffektive, funksjonelle bygg og eiendommer til statlige virksomheter.

Porteføljen består av regjeringsbygg, høgskoler, fengsler, museer, kongelige eiendommer og ambassader. Som byggherre har Statsbygg ansvar for å planlegge, kvalitetssikre, budsjettere og styre byggeprosjekter.

Arbeidet er  med andre ord variert og går ofte på tvers av mange ulike fagfelt. De trenger derfor ansatte fra et vidt spekter av studiesteder og retninger. Dette gjør Summer Internship programmet unikt.

Statsbygg ansetter rundt 30 studenter til Summer Internship hvert år. Programmet går over åtte uker, inkludert to uker ferie i juli. Alle får egne faddere, og konkrete og relevante arbeidsoppgaver.

Statsbygg har et helhetlig program som inkluderer faglige fellessamlinger, kurs, befaringer på byggeplass og eiendommer. Internsene inviteres også til mange hyggelige sosiale arrangementer.

For mer informasjon se www.statsbygginterns.com eller www.statsbygg.no

25
Okt

25. oktober presenterer UKA stolt Schibsted som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 10.00 - 14.00: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 - 15.00: Bedriftspresentasjon og MacBook-konkurranse [KJL1]
 • 17.00 - 20.00: Uformell middag og Martin Garrix-vors i Edgar
 • 20.00 - 23:00: Martin Garrix konsert i Dødens Dal

Schibsted er Dagens Bedrift onsdag 25.oktober. I løpet av denne dagen vil deres medarbeidere være plassert på flere stands, hvor man kan bli bedre kjent med bedriften og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos Schibsted. Etter dette er det bedriftspresentasjon og konkurranse i KJL1, der man kan være den heldige vinneren av en MacBook. På ettermiddagen inviterer Schibsted til Martin Garrix-vors på Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Videre settes kursen mot Dødens Dal for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix.

Om bedriften:

Det som startet som et lite norsk forlag, etablert av Christian Schibsted i 1839, er blitt et globalt konsern med bredt nedslagsfelt.

Noen av våre største merkevarer i Norge er FINN.no, Aftenposten, VG, E24 og Mittanbud.no. Schibsted har også en dristig strategi for å bli en global leder innen rubrikkannonser, vekst og mediehus - og vi har i dag 7 300 ansatte i 22 land. Schibsted sine produkter når 200 millioner mennesker daglig.

Vår bransje gjennomgår store endringer og for å bygge fremtidens digitale hverdag har Schibsted Product and Technology som mål å utvikle innovative produkter og tjenester til nytte for folk flest. Vi skal levere de beste skreddersydde løsningene slik at vi er godt rustet for videre vekst.

For å øke vår innovasjonsevne og gjøre oss tilpasningsdyktige for stadig endrede behov, ønsker vi å rekruttere de aller beste talentene. Som nyansatt i Schibsted vil du få unike muligheter til å være med å påvirke folks hverdag gjennom teknologi. Enten det er ved å personalisere forsiden til VG eller sørge for at det går knirkefritt å selge en gammel sykkel gjennom FINN.no.

Det er en glede å være med å gjøre UKA-17 til en uforglemmelig begivenhet! Vi ønsker alle NTNU-studenter en fantastisk festival og håper å se dere når vi kommer på besøk som dagens bedrift 25. Oktober.

26
Okt

26. oktober presenterer UKA stolt DNB som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09.00-15.00: Vil du høre hvordan du kan søke på Graduate-programmet vårt? Eller hvordan det er å jobbe med IT i DNB? Eller er du kanskje bare kaffetørst? Stikk innom oss på Stripa uansett.

 • 15.30-16.30: DNB inviterer til techspiel. Interaktive lyntaler med varierte temaer som omhandler blant annet DNBs fremtid, Greenhouse Arcitecture og Digital Challenge.

 • 17.00-20.00: Sushi, burger og mingling på Cowsea.

Kickstart torsdagskvelden med DNBs techspiel. Dette blir et uformelt og intimt arrangement med korte lyntaler, diskusjoner og mingling. På kvelden går turen videre med busser til Cowsea, hvor det blir servert rikelig med mat og drikke i en avslappet atmosfære. Dagen vil gi deg gode muligheter til å bli bedre kjent med DNB, gjerne med en øl i hånden. DNB kommer, kommer du?

 

Om bedriften:

Vi står i front når det gjelder å utvikle DNB, oss selv og bransjen. Det skal mot og vilje til å utfordre det eksisterende og sikre at muligheter blir til virkelighet.

Det skaper et miljø der endring og utvikling er drivkraften. Vi vet hva vi skal være gode på og hva vi trenger for å bli enda bedre. Derfor velger vi å samarbeide med de beste leverandørene og universitetene.

Alt dreier seg om å kunne levere de mest framtidsrettede tjenestene og produktene til kundene våre. Utvikling er viktig og vi er nå over 800 IT-kollegaer som griper fatt i nye utfordringer og muligheter. Dette med en slagkraft som gir resultater. Vi er IT-arkitekter, utviklere, forretningsanalytikere, prosjektledere og testledere. Sammen utgjør vi IT-styrken i DNB.

Er du vår nye kollega?

27
Okt

27. oktober presenterer UKA stolt Holte Consulting som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Mer informasjon om programmet for dagen vil komme fortløpende. 

Om bedriften:

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Holte Consulting er fagspesialister innen prosjektledelse og jobber med å levere støtte og kunnskap innen styring og gjennomføring av prosjekter. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden.


Vi hjelper våre kunder med


Rådgivning og analyse:

Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.


Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte:

Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfaglige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt.

02
Nov

MERK: Dette arrangementet er fortsatt under planlegging. Mer informasjon kommer fortløpende.

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

UKA

05
Okt

5. oktober presenterer UKA stolt sin hovedsamarbeidspartner, Statoil som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

08:00 →  Stand med morgenkaffe på Stripa, Dragvoll og ved Realfagskantinen

13:45  Candiss underholder

14:00 Statoil holder presentasjon i R7 med konsernsjef Eldar Sætre

1630 Tapas i Realfagskantinen

Møt Statoil på Dagens Bedrift torsdag 5. oktober i Realfagsbygget. Her får du anledning til å treffe konsernsjef Eldar Sætre. I tillegg presenteres finalistene til UKA Innovation Challenge, der premien er summer internship hos Statoil for sommeren 2018. Dette vil du ikke gå glipp av!

Om bedriften:

Statoil er et internasjonalt energiselskap med om lag 20.500 ansatte og hovedbase i Norge.

Selskapet er kunnskaps- og teknologidrevet, og verdensledende innen karboneffektiv utvinning av olje og gass. Statoil skal være et konkurransedyktig globalt selskap som bidrar til å imøtekomme verdens økende energibehov til en bærekraftig samfunnsutvikling.

06
Okt

6. oktober presenterer UKA stolt Accenture som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Vi i Accenture er stolte samarbeidspartnere med UKA og stiller med et fullpakket opplegg under Dagens Bedrift. Dagen starter med et innovativt og fremtidsrettet frokostseminar på Gløshaugen hvor det vil bli servert nytraktet kaffe levert av Dromedar kaffebar, samt noe å bite i. Vi vil også være tilstede på stand gjennom dagen. Her vil du ha mulighet til å slå av en prat med flere av våre flotte kollegaer, prøve deg på morsomme konkurranser, eller bryne deg på vårt eget Escape Room! 

Ønsker du å bli enda mer kjent med konsulentyrket? Meld deg på «Speed-date en konsulent» eller prøv deg på vårt Hackathon arrangement. Mer info kommer!

Til slutt, har vi satt sammen et spennende foredrag om et fagområde som er på alle våre kunder sin agenda. Det vil bli enkel servering i løpet av presentasjonen.

 

Opplegg for dagen

09:15 – 10:00 Frokostseminar 

10:00 – 15:15 Stand med Escape Room, kule konkurranser og fete premier

11:00 – 14:00 Speed-date en konsulent!

11:00 – 17:00 Hackathon

15:30 – 16:45 Bedriftsforedrag

Om bedriften:

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering og teknologi.

Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med rundt 411.000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag.

Vi er stolte samarbeidspartnere med UKA og stiller med et fullpakket opplegg under Dagens Bedrift. Her vil det bli spennende konkurranser, innovative og fremtidsrettede foredrag, og mye mer. Kom innom og slå av en prat og bli bedre kjent med oss.

10
Okt

10. oktober presenterer UKA stolt COWI som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Design fremtiden med COWI

Hver uke flytter 3 millioner mennesker fra bygda inn til byene. Urbaniseringen er ikke bare et verdensfenomen. Osloregionen er Europas raskest voksende område. Trondheim skal bli en av verdens smarteste byer. Verdenslederne peker på byene som svaret på klimaendringene. Norge skal bli et nullutslippssamfunn i 2050.

Dette gir fremtidens ingeniører en formidabel spennende oppgave. For hva gjør denne utviklingen med hvordan vi planlegger byene våre, byggene våre, veiene våre, hvordan vi reiser, og hvordan infrastrukturen skal håndtere fremtidens avfall, vann og klima.

COWI inviterer til et inspirerende og underholdende arrangement tirsdag 10. oktober på NTNU. Her vil deltakerne få innsikt i de nyeste trendene og smarteste løsningene som selskapet rådgivende ingeniører jobber med i dag.

Deltakerne vil også få muligheten til å vise sine evner, kreativitet og kunnskap gjennom to underholdende «challenges»/konkurranser. Dette vil organiseres i grupper – og de beste vil premieres. Mer info kommer.


Arrangementet vil vare fra ca. 14:30 – 18:15. Sted kommer.

Det blir servert mat underveis i arrangementet.

COWI skal ansette 30 nyutdannede ingeniører innen konstruksjon, elektro, VVS, automasjon (ITB), brann, bruer, veg, plan, trafikk, VA, bane og prosjektledelse. Oppstart etter endt utdanning i 2018.

Studenter som er interesserte i å starte sin karriere i COWI, kan møte dem på Stripa gjennom hele dagen.

Om bedriften:

Med over 6000 kolleger i 30 land er det rikelig med anledninger til å dra veksel på COWIs internasjonale ekspertise som verdens største innen brudesign.

Det siste halve året har Kenth hatt rollen som koordinator og bindeledd mellom brumiljøene i Norge og India fra COWIs kontor i Gurgaon.

- Utstasjoneringen er veldig spennende, dels fordi jeg får oppleve noe helt nytt. Jeg har aldri vært i India, men også fordi det er en betydelig lederutfordring. Utviklingen min har hittil kretset rundt det faglige, men nå ønsker jeg mer erfaring innen ledelse.

11
Okt

11. oktober presenterer UKA stolt Norconsult som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

 

Program for dagen

 • 11.00-14.30: Kom og snakk med engasjerte Norconsultere fra fagmiljøer som arkitektur, bygg, miljø, IT og mange flere på stand i Realfagsbygget. Det vil også være mulig å prøve ut spennende ting som droner og spillteknologi.

 • 15.30-17.00: Heads for tomorrow. Foredrag med Norconsult og oppfinner og YouTuber Simone Giertz i R7

 • 17.30-19:00: Tapas og mingling på Thon Hotel Prinsen

 • 19.00-20.00: Konsert med robotbandet Compressorhead

 

Dette blir en dag fylt med spennende og morsomme innslag av robotikk og ny teknologi, med gode muligheter til å komme i kontakt med dyktige og engasjerte Norconsultere enten det er på stand, under bespisning eller på konsert på kvelden. Det vil også være mulig å vinne noen flotte premier i løpet av dagen!

Simone Giertz er en svensk oppfinner og robotentusiast, som de siste årene har blitt
verdenskjent for sin Youtubekanal. Her viser hun frem sine egenproduserte og komiske roboter som skal løse alle mulige hverdagsproblemer. Hun har de siste årene gjestet verdenskjente programmer som the Late Show with Stephen Colbert og The Ellen Show, og kommer nå til UKA
sammen med Norconsult! Sjekk ut hennes YouTubekanal her:
https://www.youtube.com/channel/UC3KEoMzNz8eYnwBC34RaKCQ

Compressorhead er et av verdens første band kun bestående av roboter! Robotene spiller på
ekte akustiske og elektriske instrumenter og spiller kjente rockelåter fra blant annet ACDC,
Metallica og Motorhead. 11. oktober vil det tyske bandet spille live på Thon Hotel Prinsen. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! https://www.youtube.com/user/TheRobocross1

Om bedriften:

Norconsult er Norges største – og en av de ledende – tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Tjenestene er rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, og de er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt. Norconsult er en arbeidsplass hvor kompetanse møtes og hvor man i et innovativt fellesskap skaper nye muligheter for mennesker og samfunn. I tillegg til at Norconsult ansetter om lag 100 nyutdannede hvert år, tilbys sommerjobber og spennende muligheter for deg som ønsker å skrive master- eller diplomoppgave.
Norconsult har vid geografisk tilstedeværelse med et titalls kontorsteder i Norge samt lokale virksomheter i Sverige og Danmark. Norconsult har også datterselskaper i Afrika, Asia og Sør-Amerika. I løpet av de siste 50 årene har de hatt prosjekter i mer enn 150 land.
For ledige stillinger og sommerjobber, se mer informasjon på norconsult.no/karriere

12
Okt

12. oktober presenterer UKA stolt sin hovedsamarbeidspartner, Statoil.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Har du lyst å bli bedre kjent med Statoil? Den 12. oktober inviterer Statoil deg til å bli bedre kjent med dem gjennom å ha presentasjoner på flere av NTNUs institutter. Finn ut hvorfor ditt studie er relevant for deres virksomhet. For Statoil er dette en viktig arena til å spre kunnskap om bedriften og profilere seg som en ledende kompetanse- og teknologibedrift. Det blir også mulig å treffe noen av deres dyktigste medarbeidere.  

Gjennom instituttbesøkene ønsker Statoil å treffe så mange som mulig av dere.Du kan også få informasjon om muligheter i Statoil som summer intern, graduate program og Teach First Norway.

Program for dagen

08.00 -> Stand med morgenkaffe ved Realfagskantinen, på Stripa og på Dragvoll
16.00 - Parallelle foredrag ved ulike institutt
17.00 - Mat, drikke og mingling med Statoil sine ansatte i SiT-kantinene  


Statoil holder presentasjoner parallelt, som spisses inn mot spesifikke linjer. Det vil være presentasjoner fordelt med følgende linjer i tankene:  

 • Petroleum og geologi, Fysikk og matematikk

 • Energi og miljø, Industriell kjemi og bioteknologi og hovedprofil Helse, miljø og sikkerhet på Industriell økonomi og teknologiledelse

 • Industriell økonomi og teknologiledelse, Økonomi og administrasjon, prosjektledelse og finans

 • Marin Teknikk

 • Bygg- og miljøteknikk og Materialteknologi,Produktutvikling og produksjon, Industriell design og Arkitektur

 • Datateknologi, Informatikk og Kommunikasjonsteknologi

 • Dragvoll

   

Om bedriften:

Statoil er et internasjonalt energiselskap med om lag 20.500 ansatte og hovedbase i Norge.

Selskapet er kunnskaps- og teknologidrevet, og verdensledende innen karboneffektiv utvinning av olje og gass. Statoil skal være et konkurransedyktig globalt selskap som bidrar til å imøtekomme verdens økende energibehov til en bærekraftig samfunnsutvikling.

13
Okt

13. oktober presenterer UKA stolt TechnipFMC som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

09.00 → Stand på Stripa og Tyholt

12.00-12.30: Ballongsslipp ved Café Sito i   Realfagsbygget. Vinn billetter til Martin Garrix!

13.45-15.00: Bedriftspresentasjon i R9

Etter endt presentasjon vil det gå busser fra Gløshaugen ned til Cowsea. Her blir det servert mat og drikke og du kan benytte anledningen til å bli enda bedre kjent med representantene fra TechnipFMC.

Kom og møt oss på UKA den 13.oktober!

Om bedriften:

TechnipFMC er et globalt ledende selskap innenfor subsea, onshore/offshore, og surface-prosjekter.

De tror på innovasjon, smartere design og sømløse måter å samarbeide på. Deres selskapskultur inspirerer oss til å utfordre det etablerte og finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Å møte verdens voksende energibehov krever tilgang til olje- og gassressurser som ikke kan utvikles fullt ut uten betydelige og bærekraftige forbedringer i prosjekt- økonomi.

17
Okt

17. oktober presenterer UKA stolt Bane NOR som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

 

08.00 – 11.15: Morgenkaffe og ferskt bakverk deles ut på stand [Realfagsbygget, Kjelhuset, Glassgården og Sentralbygget]

11.15 – 12.00: Lunsjpresentasjon – Det skal investeres 320 milliarder i jernbanen de neste 12 årene, vil du være med på å skape fremtidens jernbane? Livet som trainee i Bane NOR [S2]

15.00 – 17.30: Game show – Are you smarter than a trainee? Underholdning, servering og fine premier [Bodegaen]

17.30 – 22.00: Bespisning og mingling med våre traineer [Graffi Nordre]

 

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Vi planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer vi togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt vi gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Vår organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og vi er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver vi med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at vi skaper fremtidens jernbane.

Med på laget trenger vi stadig flere medarbeidere. De siste fem årene har vi ansatt over 2 000 nye medarbeidere, og med hele 320 milliarder kroner som skal investeres i jernbanen frem mot år 2029 er det utvilsomt et stort behov for mange nyutdannede i årene som kommer. Per dags dato kan vi skimte med store og spennende utfordringer hos Bane NOR. Visste du for eksempel at vi har Norges største IT-fornyelsesprosjekt og samferdselsprosjekter? Som byggherre og infrastruktureier kommer vi til å få bryne oss på mer enn nok fremover, og vi håper at du vil være med på reisen.

Vårt traineeprogram er for deg som er nyutdannet eller tidlig i din karriere. Du blir fast ansatt fra dag én, og kommer gjennom ulike praksismoduler til å tilegne deg de ferdighetene som skal til for å lede store prosjekter. Vi søker deg som er på vei mot å fullføre en teknisk mastergrad, og kan tilby deg tre ulike fordypninger: prosjektledelse, ledelse i teknologiendringsprosjekter og prosjektering i jernbaneteknikk.
 

Les mer og søk på: banenor.no/karriere

Få innsikt i livet som trainee: facebook.com/banenorkarriere

Søknadsfrist: torsdag 19. oktober 2017

Vil du være med på å skape fremtidens jernbane?

 

Om bedriften:

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

De planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer de togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt de gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Deres organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og de er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver de med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at de skaper fremtidens jernbane.

23
Okt

23. oktober presenterer UKA stolt Sopra Steria som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 09.15 – 10.15: Frokostforedrag [EL6]
 • 10.00 – 14.30: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 – 16.00: Caseløsning [EL-bygget]
 • 18.00 – 21.00: Sopra Sterias Trønderfest i Strossa


Sopra Steria er Dagens Bedrift mandag 23.oktober. Her får man mulighet til å bli bedre kjent med selskapet, og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos dem. Dagen begynner med frokostforedrag i EL6, hvor det vil bli mat og kaffe. Videre vil Sopra Sterias medarbeidere være plassert på stands på Stripa, Realfagsbygget og EL-bygget, hvor det blant annet vil være HoloLens. I tillegg vil det være mulighet for å prøve Sopra Sterias helt egne luftballong foran Hovedbygget. På ettermiddagen vil det være en casekonkurranse med flotte premier, og på kvelden kjøres det i gang Trønderfest i Strossa, med karaoke, god mat og drikke. Etter kl 21:00 fortsetter festen videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang på huset.

Om bedriften:

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning?Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet HoloLens, Internet of Things, robotics eller design thinking?

Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria, som i 2017 ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Sopra Steria er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, utvikling, design og forvaltning.

24
Okt

50 representanter fra norsk næringsliv kommer til UKAdemiet - kommer du?

Tirsdag 24. oktober arrangeres UKAdemiet, en casekonkurranse utenom det vanlige. La hjernecellene jobbe, når du og et begrenset antall andre studenter, konkurrerer om løse caser laget i samarbeid med flere store bedrifter i norsk næringsliv. Gjennom en hel dag med utfordrende caser og spennende foredrag vil du utvikle deg innenfor et uhyre viktig tema og komme tett på potensielle arbeidsgivere. Hvis du er heldig er det kanskje du som stikker av med noen flotte premier.

Årets tema er krisehåndtering, og fokuset gjennom dagen vil være på samarbeid, på utveksling av kunnskap og erfaringer samt på å knytte et sterkere bånd mellom studenter og næringsliv. UKAdemiet er en unik mulighet til å stifte nye bekjentskap og møte representanter fra mange ulike bedrifter.

Arrangementet er gratis og åpent for alle studenter. Det er kun 100 plasser, og studenter som er motiverte og engasjerte vil bli plukket ut gjennom en søknadsprosess. Skriv et kort motivasjonsbrev om hvorfor DU ønsker å delta på UKAdemiet. Søknadsfrist 8. oktober kl. 23:59. 

Program for dagen:

08:00 - 08:50 : Dørene åpnes og du blir mottatt av årets konferansier Dag Wessel-Berg

08:50 - 09.20: Motivasjonsforedrag med Øistein Johannessen

09:20 - 11.45: Case runde 1

10.45 - 11.45: Fire spennende foredrag i PechaKucha stil

11.45 - 12.20: Lunsj og underholdning

12:20 - 15.00: Case 2 + Case 3

15.00 - 15:30: Avslutning og premieutdeling

15:30 -17:00: Mingling i Edgar

Om bedriften:

UKAdemiet er et faglig arrangement som har den hensikt å bringe
studenter og næringsliv sammen på en unik måte. UKAdemiet
strekker seg over en hel dag, hvor studenter og representanter fra flere
næringslivsaktører jobber sammen i team for å løse caseoppgaver.
Mellom casene vil det holdes inspirerende foredrag. UKAdemiet går
utover den ordinære bedriftspresentasjonen ved å tilby studenter en
mulighet til å komme enda tettere på bedriftene, knytte kontakter
og vise seg fram for potensielle arbeidsgivere. Gjennom dagen vil
studenter og næringslivsrepresentanter utveksle kunnskap og
ideer, samt hente motivasjon og erfaring til videre studier og arbeid.

24
Okt

24. oktober presenterer UKA stolt Statsbygg som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09:00-15:00: Servering av ferske boller og kaffe på stand på Stripa og ved Realfagskantinen. Bli med på konkurranser med 3D-printer
   
 • 12:00-13:00: Karriererettet presentasjon i Kjl5. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller om hva de ser etter hos nyutdannede og studenter.
   
 • 13:00-14:30 Uformell lunsj med tapas og mingling i Kjelkantinen.
   

Dette blir en karriererettet dag med mål om å gi deltakerne en fordel i søknadsbunken for å få jobb!

Kom innom stand og ta en prat om jobb i Statsbygg over en kopp kaffe. Få info om et av Norges mest spennende Summer Internship program, og hjelp til å søke på deres stillinger. Delta på  konkurranser med flotte premier.

Bli med på presentasjonen og få fem gode grunner til å søke Summer Internship 2018, og bli tatt gjennom en typisk arbeidsdag i Statsbygg. Administrerende direktør og byggherredirektør forteller deg hva de ser etter hos nyutdannede og hvorfor Statsbygg er et godt sted å starte karrieren. Det blir film og Kahoot med premier!

Til lunsj vil det bli mingling til deilig tapas, og du vil få eksklusive tips til hvordan akkurat du kan bli en av 30 Summer Interns!

Om bedriften:

Statsbygg jobber med byggeprosjekter og forvaltning av eiendom. Deres hovedoppgave er å utvikle kostnadseffektive, funksjonelle bygg og eiendommer til statlige virksomheter.

Porteføljen består av regjeringsbygg, høgskoler, fengsler, museer, kongelige eiendommer og ambassader. Som byggherre har Statsbygg ansvar for å planlegge, kvalitetssikre, budsjettere og styre byggeprosjekter.

Arbeidet er  med andre ord variert og går ofte på tvers av mange ulike fagfelt. De trenger derfor ansatte fra et vidt spekter av studiesteder og retninger. Dette gjør Summer Internship programmet unikt.

Statsbygg ansetter rundt 30 studenter til Summer Internship hvert år. Programmet går over åtte uker, inkludert to uker ferie i juli. Alle får egne faddere, og konkrete og relevante arbeidsoppgaver.

Statsbygg har et helhetlig program som inkluderer faglige fellessamlinger, kurs, befaringer på byggeplass og eiendommer. Internsene inviteres også til mange hyggelige sosiale arrangementer.

For mer informasjon se www.statsbygginterns.com eller www.statsbygg.no

25
Okt

25. oktober presenterer UKA stolt Schibsted som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

 • 10.00 - 14.00: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
 • 14.15 - 15.00: Bedriftspresentasjon og MacBook-konkurranse [KJL1]
 • 17.00 - 20.00: Uformell middag og Martin Garrix-vors i Edgar
 • 20.00 - 23:00: Martin Garrix konsert i Dødens Dal

Schibsted er Dagens Bedrift onsdag 25.oktober. I løpet av denne dagen vil deres medarbeidere være plassert på flere stands, hvor man kan bli bedre kjent med bedriften og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos Schibsted. Etter dette er det bedriftspresentasjon og konkurranse i KJL1, der man kan være den heldige vinneren av en MacBook. På ettermiddagen inviterer Schibsted til Martin Garrix-vors på Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Videre settes kursen mot Dødens Dal for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix.

Om bedriften:

Det som startet som et lite norsk forlag, etablert av Christian Schibsted i 1839, er blitt et globalt konsern med bredt nedslagsfelt.

Noen av våre største merkevarer i Norge er FINN.no, Aftenposten, VG, E24 og Mittanbud.no. Schibsted har også en dristig strategi for å bli en global leder innen rubrikkannonser, vekst og mediehus - og vi har i dag 7 300 ansatte i 22 land. Schibsted sine produkter når 200 millioner mennesker daglig.

Vår bransje gjennomgår store endringer og for å bygge fremtidens digitale hverdag har Schibsted Product and Technology som mål å utvikle innovative produkter og tjenester til nytte for folk flest. Vi skal levere de beste skreddersydde løsningene slik at vi er godt rustet for videre vekst.

For å øke vår innovasjonsevne og gjøre oss tilpasningsdyktige for stadig endrede behov, ønsker vi å rekruttere de aller beste talentene. Som nyansatt i Schibsted vil du få unike muligheter til å være med å påvirke folks hverdag gjennom teknologi. Enten det er ved å personalisere forsiden til VG eller sørge for at det går knirkefritt å selge en gammel sykkel gjennom FINN.no.

Det er en glede å være med å gjøre UKA-17 til en uforglemmelig begivenhet! Vi ønsker alle NTNU-studenter en fantastisk festival og håper å se dere når vi kommer på besøk som dagens bedrift 25. Oktober.

26
Okt

26. oktober presenterer UKA stolt DNB som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen

 • 09.00-15.00: Vil du høre hvordan du kan søke på Graduate-programmet vårt? Eller hvordan det er å jobbe med IT i DNB? Eller er du kanskje bare kaffetørst? Stikk innom oss på Stripa uansett.

 • 15.30-16.30: DNB inviterer til techspiel. Interaktive lyntaler med varierte temaer som omhandler blant annet DNBs fremtid, Greenhouse Arcitecture og Digital Challenge.

 • 17.00-20.00: Sushi, burger og mingling på Cowsea.

Kickstart torsdagskvelden med DNBs techspiel. Dette blir et uformelt og intimt arrangement med korte lyntaler, diskusjoner og mingling. På kvelden går turen videre med busser til Cowsea, hvor det blir servert rikelig med mat og drikke i en avslappet atmosfære. Dagen vil gi deg gode muligheter til å bli bedre kjent med DNB, gjerne med en øl i hånden. DNB kommer, kommer du?

 

Om bedriften:

Vi står i front når det gjelder å utvikle DNB, oss selv og bransjen. Det skal mot og vilje til å utfordre det eksisterende og sikre at muligheter blir til virkelighet.

Det skaper et miljø der endring og utvikling er drivkraften. Vi vet hva vi skal være gode på og hva vi trenger for å bli enda bedre. Derfor velger vi å samarbeide med de beste leverandørene og universitetene.

Alt dreier seg om å kunne levere de mest framtidsrettede tjenestene og produktene til kundene våre. Utvikling er viktig og vi er nå over 800 IT-kollegaer som griper fatt i nye utfordringer og muligheter. Dette med en slagkraft som gir resultater. Vi er IT-arkitekter, utviklere, forretningsanalytikere, prosjektledere og testledere. Sammen utgjør vi IT-styrken i DNB.

Er du vår nye kollega?

27
Okt

27. oktober presenterer UKA stolt Holte Consulting som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Mer informasjon om programmet for dagen vil komme fortløpende. 

Om bedriften:

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Holte Consulting er fagspesialister innen prosjektledelse og jobber med å levere støtte og kunnskap innen styring og gjennomføring av prosjekter. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden.


Vi hjelper våre kunder med


Rådgivning og analyse:

Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.


Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte:

Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfaglige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt.

ARRANGEMENTER UNDER PLANLEGGING

02
Nov

MERK: Dette arrangementet er fortsatt under planlegging. Mer informasjon kommer fortløpende.

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

STILLINGSANNONSER