FRIST:
1. mars 2017 23:59
TYPE:
Andre internships
ARBEIDSSTED:
Mo i Rana
FAGFELT:
Logistikk
KONTAKT:
Søk her

Trainee i Rana Industriterminal

Rana Industriterminal AS (RIT AS) opererer industrikaien som er knyttet til Mo Industripark, og er et viktig ledd i logistikk-kjeden til prosessbedrifter som konkurrerer på det internasjonale markedet.

RIT AS tilbyr tjenester innen lossing, lasting og øvrige terminaltjenester knyttet til transport av inngående råvarer og utgående ferdigvarer for industrien. Selskapet har 47 motiverte og dyktige medarbeidere, som utgjør en viktig del av et knallsterkt logistikkmiljø.

For å styrke vår kompetanse søker vi etter en trainee med logistikkutdanning på bachelor- eller masternivå. Vi vil vurdere kandidater med både ingeniør- og økonomibakgrunn.

Vi jobber sammen med våre kunder for å utvikle moderne og effektive logistikkløsninger. Vi ser etter en person som har en genuin interesse for logistikk, og som evner å identifisere og iverksette forbedringsprosesser. Vi bruker LEAN-verktøy aktivt og jobber ofte med tverrfaglige problemstillinger. 

Vi tilbyr:

  • Utfordrende oppgaver i en bedrift som er i kontinuerlig utvikling
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Arbeid i et hektisk, operativt og uformelt miljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Pensjons- og forsikringsordning

Den rette kandidaten kan forvente seg en innholdsrik hverdag med gode utviklings-muligheter i et positivt og spennende industrielt miljø.

Søknad, CV, attester og vitnemål sendes samlet i én PDF til post@kph.no innen 1. mars 2017.

Les mer om traineeordningen på:  kandidathelgeland.no

STILLINGSANNONSER