FRIST:
28. februar 2017 00:00
TYPE:
Sommerinternship
ARBEIDSSTED:
FAGFELT:
ingeniør
KONTAKT:
Søk her

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet 2017

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet 2017

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

I NCC er kompetanse et av våre fremste konkurransefortrinn. Det er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med engasjerte og lærevillige studentene så tidlig som mulig. 

Vil du også bygge kunnskap og ny erfaring? Hos oss finnes det spennende muligheter for deg som er student til å bli kjent med NCC som arbeidsgiver.
KOMPETANSE- OG REKRUTTERINGSPROGRAMMET 2017

Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse og hvordan det er å jobbe hos oss. Som KR-student vil du få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. NCCs mål er å rekruttere dyktige ingeniører, sivilingeniører og mastergradstudenter til spennende prosjekter i årene fremover.
 
KR-programmet er en invitasjon primært rettet mot ingeniør- (2.års) og sivilingeniørstudenter (3.års), og tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer. I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. På disse samlingene vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, samt få faglig påfyll fra NCC. Som student i KR-programmet er det også mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.


FOR Å SØKE:

Søknadsfristen til Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet er satt til 28. februar 2017.Søknadene vil bli gjennomgått og behandlet fortløpende.

Registrer din søknad nedenfor, og legg ved CV og personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper.
For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.

STILLINGSANNONSER