Stilling hos:

NCC

Nyutdannet 2017, NCC i Norge

Frist: 28. februar 2017 00:00

Type: Fast jobb

Fagfelt: Ingeniør

Kontakt: christina.johansen@ncc.no

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

HVA FÅR DEG TIL Å VOKSE?

Begrepet "karriere" kan ha ulik betydning avhengig av hvem du spør. Hos oss kan du i alle fall være trygg på at du vil fortsette å utvikle deg.

Er du nyutdannet i løpet av 2017 og ønsker å jobbe i NCC?

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC den rette plassen for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter.

Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, primært innen bygg-, anleggs- og veifag. Rekruttering av nyutdannede vil variere i forhold til antall prosjekter og behov NCC har på det stedet der du ønsker å jobbe. Registrer deg nedenfor, og legg ved CV samt en kortfattet søknad.

Søknadsfrist er 28. februar 2017, og søknadene vil bli gjennomgått og behandlet fortløpende.

For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.

 

Kontaktpersoner:

Hege Skinner
HR-partner DK Øst Building, NCC Norge AS
+47 915 75 249
hege.skinner@ncc.no

Christina Johansen
Rekruttering og employer branding, NCC Norge AS
+47 976 67 111
christina.johansen@ncc.no