FRIST:
1. mars 2017 00:00
TYPE:
Fast jobb
ARBEIDSSTED:
Førde
FAGFELT:
KONTAKT:
Søk her

Trainee i Normatic, automasjon

Normatic søker trainee innen automasjon

Normatic AS – En landsdekkende kompetansebedrift på automatisert driftskontroll

Normatic utvikler, bygger, installerer og setter i drift komplette systemer for styring, regulering og overvåking av ulike typer tekniske anlegg. Våre fagfolk har spesialkompetanse innen elektro, automasjon og driftskontroll.

Siden oppstarten i 1998 har Normatic AS opparbeidet en spisskompetanse innen automatisert driftskontroll, og i dag er vi en ledende leverandør innenfor dette området i Norge. Vi leverer komplette løsninger innen våre hovedsatsingsområder bygg automasjon, vann- og avløpsautomasjon og maritim automasjon. Med våre løsninger sørger vi for flyt og kontroll på tekniske anlegg.

Vi har hovedkontor på Nordfjordeid, og et stort ingeniørkontor i Førde.

Traineestilling i Normatic

Stillingstittel: Prosjektingeniør

Arbeidssted: Førde

Stillinga har oppgaver innen programmering og driftssetting av Normatic sine WEB baserte overvåkningsanlegg, i tillegg til styring og regulering av prosesser innen bygg automasjon, vann- og avløpsautomasjon og maritim automasjon.

Oppgaver og ansvar i stillinga:

  • Programmering av undersentraler av ulike fabrikat og de ulike delene i et komplett automatikkanlegg med Normatic sine løsninger. Dette inkluderer kjennskap til signaltyper, tilkobling og hardware- og softwaremessige konfigurasjoner.
  • Programmering av hovedsentraler, og i tillegg konfigurering og parametertilordning av WEB baserte SCADA/HMI system. Dette inkluderer også tegning av prosessbilder.
  • Driftssetting av automatikkanlegg både på undersentralnivå og hovedsentralnivå, dette inkluderer kommunikasjonstesting, innstillinger og signaltesting, merking, funksjonstesting, sikkerhetsfunksjoner, feilsøking, testing av brukergrensesnitt, rapportering og kundeopplæring.

Kompetansekrav:

Vi søker kandidater med ingeniørutdanning på Bachelor eller Master nivå innen automasjon.

STILLINGSANNONSER