FRIST:
20. februar 2017 23:59
TYPE:
Deltidsjobb
ARBEIDSSTED:
Trondheim
FAGFELT:
Prosjekt
KONTAKT:
Søk her

Prosjektmedlem deltid

Vær med på å utvikle forretningsplan for SAPEG AS. 

Vi søker fire studenter til å jobbe deltid i perioden 6 mars til 7 april, stillingen gir lønn på 10.000,-.

SAPEG er en liten bedrift som utvikler slitasjedeler laget av wolframcarbid her i Trondheim. Ved å erstatte eksisterende løsninger av stål og utvikling av nye produkter, har vi etablert oss i flere industrier, som olje & gass , resirkulering , aluminium og flere.

Vi ønsker nå å utforske muligheter for å skalere vår posisjon i nåværende eller nye industrier gjennom en prosjektgruppe satt sammen av fire studenter. Over en måneds tid vil dere jobbe, ved siden av studiene,  ca. 12 – 14 timer i uken. Sammen skal dere utvikle ideer og strategier, som så skal vurderes ved hjelp av ansatte i bedriften.

Dette vil være et spennende prosjekt, der det er gode muligheter for at de ideene du kommer med kan bli realisert. I gjengjeld vil du sitte igjen med reell prosjekterfaring og en fin lønn før eksamensperioden er i gang.

Hva vi ser etter:

Vi ønsker at prosjektgruppen skal jobbe godt i lag, og at alle har mulighet til å bidra med vurdering og generering av gode ideer, derfor ser vi etter personer med følgende kvalifikasjoner:

  • Engasjert
  • Jobber godt både i team og selvstendig
  • Kommersiell forståelse
  • Er på ditt 3, 4 eller 5 år av sivilingeniørstudiet.

Når dere jobber vil bli avgjort innad i gruppen, da det tas hensyn til at dere er studenter med begrenset tid til disposisjon. Likevel ønsker vi at det jobbes en dag i uken på SAPEG sitt kontor under vanlig arbeidstid.

Skriv en kort søknad og legg ved CV + karakterutskrift dersom dette høres interessant ut.

Send søknad til: firmapost@sapeg.no

For spørsmål, kontakt:
Sverre Kyrkjebø Gjølmesli
Tlf: +47 924 80 041
STILLINGSANNONSER