FRIST:
13. mars 2017 23:59
TYPE:
Fast jobb
ARBEIDSSTED:
Ørlandet
FAGFELT:
byggeleder
KONTAKT:
Søk her

Har du lyst til å være med på å bygge ny Kampflybase på Ørlandet? Vi trenger flere byggeledere.

Om jobben

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med bachelor eller mastergrad innen bygg/tekniske fag. ÅF Advansia AS etablerte seg i Midt-Norge i 2016 gjennom oppkjøp av Optiman Prosjektledelse AS og Trondheimskontoret er dermed inne i sitt 20. driftsår. Vi skal bygge videre på den godt etablerte kulturen og fortsatt være ledende på prosjekt- og byggeledelse både i Trondheimsregionen og i Norge.

I Midt-Norge har vi mange spennende prosjekter, blant annet: Kampflybasen på Ørlandet, Powerhouse Brattørkaia, Nye Nidarøhallen, Lærerutdanningen NTNU, Offentlig Servicekontor Øst, Lade Skole og Idrettshall, nytt kontorbygg for Dora, Helsevakta, BI Trondheim.

Vi trenger nå flere byggeledere som vil være med på et av Norges, for tiden, største landbaserte prosjekter - Ny kampflybase på Ørlandet. Der skal vi igang med å støyisolere over 1000 bygninger utenfor basen. Byggeleder vil tilbringe mye tid på byggeplassen, følge opp og kontrollere arbeidet entreprenøren gjør, sikre god fremdrift og at arbeidet blir utført ihht kontrakt.

Hvem er du?

Du er faglig sterk og ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du trives i team, samarbeider godt og spiller andre (leverandører/utførende) gode. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene.

Kvalifikasjoner

  • Master/Bachelor innen bygg/anleggstekniske fag, byggmester eller teknisk fagskole bygg
  • Du må gjerne være nyutdannet, eller ha noen års erfaring med byggrelaterte prosjekter
  • Du må være flink til å snakke med folk, inngi tillit og tørre å være tydelig
  • Du er praktisk anlagt, vant til å ta i et tak
  • Du er engasjert, fremoverlent og jobber systematisk og strukturert
  • Du må kunne jobbe på Ørlandet 5 dager i uken

Oppstart: 1. august 2017

Vi tilbyr

 

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger. Vi har egne faggrupper innen de fleste disipliner som en arena for erfaringsutveksling og kompetanseheving.

Vi har konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet, fokus på kompetanseutvikling og fri i romjul og påske.

 

Om selskapet

 

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.
ÅF - Innovation by experience.

 

Kontaktinformasjon

 

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

STILLINGSANNONSER