FRIST:
16. mars 2017 00:00
TYPE:
Annet
ARBEIDSSTED:
Oslo
FAGFELT:
Caseløsning og sosialisering
KONTAKT:
Søk her

Deloitte AS: Vil du utfordres på arrangementet voyage@deloitte?

Deloitte er en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester.

Vi er 1300 ansatte ved 20 kontorer i Norge og har oppdragsgivere innen alle deler av norsk næringsliv, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 225 000 medarbeidere i over 150 land.

Er du engasjert, ambisiøs og klar for en utfordring? Bli med på en reise med oss hvor du vil få både faglige og personlige utfordringer. Her vil du bli kjent med nye mennesker og få bedre kjennskap til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere.

Når: 15.-17. Juni 2017
Hvor: Deloittes hovedkontor i Oslo, samt på Christian Radich
Hvem: For deg som studerer økonomi, ingeniørfag eller teknologi på 3. eller 4. kull, eller er jusstudent på 2., 3., eller 4. avdeling. 

Hva er voyage@deloitte?
Arrangementet foregår fra torsdag til lørdag. Her vil det være faglige utfordringer med kurs og case på torsdag i tverrfaglige team med andre studenter, veiledet av dyktige ledere i Deloitte. Caset inneholder reelle problemstillinger du vil kunne møte når du jobber i Deloitte. Løsningen på caset skal presenteres for et dommerpanel, som gir tilbakemelding på innhold, struktur og fremføring – en unik mulighet til å sette kunnskap fra skolen i praksis, samtidig som du får øvd deg til potensielle caseintervjuer i fremtiden. 

Etter denne delen er avsluttet, mønstrer vi på båten Christian Radich. Her venter teamarbeid, god stemning og nye venner fra andre skoler og ansatte i Deloitte. Arrangementet avsluttes lørdag ettermiddag. 

Vil du være med på reisen? 
Send oss din søknad i dag ved å benytte deg av vårt elektroniske søknadskjema. For å bli vurdert må CV, relevante attester, vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdannelse lastes opp som vedlegg til søknaden.

Siste frist for å søke er 16.mars!

 

Kontaktinfo:

Aud Elin Omholt, HR Konsulent (+47) 915 84 146
Cecilie Staubo Boasson, HR Konsulent (+47) 980 78 167

 

STILLINGSANNONSER