Stilling hos:

DNB

Summer Internship 2018

Frist: 24. september 2017 23:59

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Heltid

Kontakt: Glenn Menkin

Tror du ny teknologi vil skape muligheter og kundeopplevelser vi ikke en gang har tenkt på i dag? Søk Internship i DNB!

Finansbransjen har gjennomgått en enorm digitalisering de senere årene. Kundene har blitt selvbetjente og de ønsker skreddersydde løsninger. Bankene konkurrer ikke lenger bare seg i mellom. Nå må vi også konkurrere med store og små teknologiselskaper på tvers av landegrensene når det gjelder å skape de beste kundeopplevelsene. Det har aldri vært mer spennende å jobbe i DNB!

Utfordre oss til å tenke nytt!
Som intern i DNB blir du plassert der hvor din kompetanse passer best. Du vil få stor frihet og mulighet til å løse utfordrende oppgaver. Du vil få en veileder som skal hjelpe deg i å lykkes, i tillegg til støtte fra dyktige arbeidskollegaer. Dessuten har DNB ett av Norges største internkull – noe som skaper mye gøy og mange nye bekjentskaper. Vi kjører faglige og sosiale arrangement for alle interns nesten hver uke, hele sommeren gjennom.

Hvem ser vi etter?
Vi trenger både generalister og spesialister til å forme morgendagens bank. Hvorvidt du studerer teknologiske, økonomiske, samfunnsvitenskapelige eller humanistiske fag spiller ikke så stor rolle, så lenge du er dyktig nok! I 2017 jobbet våre interns i IT & Operations, Kommunikasjon, Wealth Management, Risikostyring, Bedriftsmarked, og Storkunde & internasjonal. Vi planlegger å ha interns i de samme områdene neste sommer. Her er det med andre ord et bredt spekter! Vi ser etter deg som:

  • Er interessert i å bli bedre kjent med DNB
  • Er nysgjerrig på endringene i finansbransjen
  • Studerer 1-4. året
  • Behersker engelsk og norsk skriftlig og muntlig

Et summer internship varer som regel fra 6-9 uker, og i de fleste enheter kan det avtales noe ferie i løpet av juli.