Stilling hos:

Deloitte AS

Internship 2018 - Deloitte AS

Frist: 22. september 2017 23:59

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Heltid

Kontakt: Aud Elin Omholt

Vil du gjøre en forskjell som Intern hos oss? 

Vil du finne ut hvordan det egentlig er å jobbe som rådgiver eller revisor? Vil du ha spennende utfordringer og utvikle deg som person? Har du noen uker i januar der det er litt roligere på skolen, eller ser du etter en utfordrende sommerjobb? I Deloitte er det mulig å ha internship enten på sommeren eller under årsoppgjøret i januar. 

Følgende forretningsområder tilbyr internship:
Audit & Assurance (vinter) 
Financial Advisory (vinter og sommer) 
Consulting, Strategy & Operations (sommer) 
Consulting, Digital (sommer) 
Risk Advisory (sommer) 

Som Intern i Deloitte vil du gjennom teamarbeid med kollegaer fra ulike kompetanseområder stifte bedre bekjentskap med oss som bedrift og bli bedre kjent med vår bedriftskultur. Vi er kjent for våre omfattende lærings- og utviklingsmuligheter, hvilket betyr at du vil få tett oppfølging i hele internship-perioden og du vil få tilbud om å delta på aktuelle kurs internt. 

Det vil bli tid til flere sosiale sammenkomster med andre ansatte i løpet av internshipet ditt slik at du blir godt kjent med organisasjonen. Et internship i Deloitte er en god mulighet til å bygge kompetanse, knytte langsiktige kontakter, sette teori ut i praksis og utfordre deg selv. Internship har vært en svært vellykket rekrutteringskanal i Deloitte, og kan være din start på en videre karriere hos oss. 

Hvem ser vi etter? Du har: 

  • Meget gode akademiske resultater
  • Begynt på din mastergrad (4.klasse). Dersom du ønsker internship i Audit & Assurance er vi også interessert i deg som går i 3. klasse
  • Vist engasjement i løpet av studietiden 
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner 
  • Motivasjon for å lære, viser integritet og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet
  • Interesse for IT, og er nysgjerrig på hvordan teknologi vil endre både næringslivet og vår bransje i tiden som kommer
  • Ønske om å jobbe i Deloitte etter endt utdannelse 


Søknadsfrist: fredag 22.september kl. 12.00!

Vi ønsker at alle søkere skal benytte vårt elektroniske søknadsskjema som du finner link til på denne siden. Det er viktig at CV, vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester lastes opp som vedlegg til søknaden. Husk å huke av hvilket kompetanseområde du ønsker internship i og om det er vinter eller sommer som er aktuelt for deg. Dersom du er interessert i flere kompetanseområder, må dette skrives i søknadsbrevet. 

Grunnet snarlig behandling av søknadene etter fristen, vil ikke søknader som mangler vedlegg (karakterutskrifter fra vgs og frem til i dag, samt relevante attester) ved fristens utløp bli vurdert. Intervjuene vil foregå snarlig etter fristen, er du ikke tilgjengelig på en av disse dagene, vil dessverre muligheten til å få et intervju gå fra deg i denne omgang.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Deloitte? Gå inn på www.student.deloitte.no

Vi ser frem til å motta søknad fra deg!