Bedriftspresentasjon med:

DNV GL - case

 tirsdag 19. september

 kl. 13:15

 Kjelhuset

Påmelding stengt.

Antall plasser: 20

Vi minner om at eventuelle fravær uten beskjed 00:00 samme dag som presentasjonen vil medføre en prikk. To prikker medfører utestengelse fra våre systemer i 4 måneder

Om arrangementet:

Bli med DNV GL på spennende caseoppgave! Casen starter 13.15 og varer til 17.00. Påmelding åpner kl. 12.00 torsdag 14. september.

Meld deg på HER. Dersom du ikke har bruker på Bindeleddet sin nettside må du lage det først.

Ny teknologi gir oss uante muligheter for produksjon av sjømat. Bedre kjølemetoder som gir lengre holdbarhet, førerløse skip og stordata kan redusere kostnader, sikre høyere kvalitet og bedre informasjon til forbruker,” sier prosjektleder Ole Johan Lønnum.

Ni masterstudenter har denne sommeren arbeidet med å utvikle systemet SEAtrue, en bærekraftig og helautonom logistikkjede for frakt av sjømat. Plattformen tilrettelegger for best mulig utnyttelse av ressursene, optimert logistikk og økt transparens mellom forbruker og produsent.

Grip muligheten til å videreutvikle SEAtrue, og ikke minst presentere dine løsninger på fremtidens utfordringer for DNV GL under KarriereDagene 2017.

Vinnerlaget får hver sin iPad mini!

Om bedriften:

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Les mer om selskapet på www.dnvgl.no

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn