Bedriftspresentasjon med:

Lyse

 torsdag 4. oktober

 kl. 17:15

 KJL2

 Tulla Fisher

Påmelding stengt.

Antall plasser: 30

Om arrangementet:

Lyse inviterer 1-5. klasse til bedriftspresentasjon torsdag 04. Oktober klokken 17.15 i KJL2 . Etter presentasjonen vil det bli Bespisning på Tulla Fisher. Der kan du velge mellom Pizza Diavolo, Pasta Diavola og Tulla Burger, det blir også drikke.

Påmeldingen åpner torsdag 27. september klokken 12:00. Fristen for av/påmelding er onsdag 03. oktober klokken 12.00. Det er 30 plasser på bedriftspresentasjonen.

OBS! Lyse holder av et par plasser for noen studenter som har sendt søknad på forhånd. Dette betyr at man ikke er garantert plass om man har meldt seg på sent. Alle som evt. mister plassen sin vil få beskjed om dette pr. mail.

Om bedriften:

Lyse er et av Norges ledende energi- og kommunikasjonsselskap, og leverer blant annet fornybar energi og fiberbredbånd som begge er viktige byggesteiner i det klimavennlige og velfungerende samfunnet vi jobber for. Lyse har virksomhet over hele Norge, 1200 ansatte og omsatte for 7,7 milliarder kroner i 2017. Konsernets aksjonærer er 16 kommuner som benytter overskuddet fra virksomheten til kommunal velferdsproduksjon. Vår visjon er å være "mer enn et selskap". 

Hovedkontoret er i Stavanger.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

EMIL-Link Emil

link-styret@emilweb.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Energi og miljø

1

2

3

4

5

Elektrisk energiteknikk og smartnett

1

2

3

4

5

Energi- og prosessteknikk

1

2

3

4

5

Energiplanlegging og miljøanalyse

1

2

3

4

5